automoto.ee foorumid

Täisversioon: iseehitatud väike traktor
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
maal on iz 56 mootoriga traktor ja seisis 10 aastat väljas lageda taeva all ja nüüd eelmine suvi kui juba olin pälvinud inimeste usaldust tehnika parandamise suhtes küsisin luba et kas võin traktorit ehitada ja öeldi et tee mis tahad ainult ära mind sellega sega. panin aku peale ja sädet polnud puhastasin kontaktid ära ja voila säde olemas.panin karbussist bensu sisse ja 3 matsu ja tööle ta läks. vahel on veel siguli käigukast,generaator aku laadimiseks sest jahutuseks ventilaator ja aku pealt süüde.taga on lühendatud uaz-i sild JA ees otsast lõpuni tehtud treitud sild ja suvel vahetasin ära rummud et panna alla mosse rattad (enne olid 9tollised aga rooste tegi oma töö)mootor käib hästi ja jõudu piisavalt. omal ajal tehti kogu talu hein sellega ära. suvel vedasin suure t-40 käruga oksi ja polnud probleem sõita läbi kraavide (vabandan kui segane jutt aga tuli tuju igavusest kirjutada isendist mis eestimaal liigub lisan ka pilte)
Pilte tahaks sellisest isendist küll näha, aga PALUN liigenda oma teksti kaa, siis on sellest lihtsam aru saada.
http://fotoalbum.ee/photos/lauren123/42493093 aga kahjuks veidi värske siin foorumis mis see liigenda tähendab
lauren Kirjutas:http://fotoalbum.ee/photos/lauren123/42493093 aga kahjuks veidi värske siin foorumis mis see liigenda tähendab

Punktid, komad, suured tähed lause alguses. Seda oled ju ometigi koolis õppinud?
aa ok Big Grin
Tore on vaadata et kõike nõkaaegset tehnikat ja insenerilahendusi ei ole veel metallikokkuostu veetud. Iseehitajad võiksid mingi foorumi või klubi luua. Jututeemat peaks ju jätkuma.
seda arvan ka mina traktorit prooviti eelmine aasta müüa aga see ei õnnestunud ja ega ma ei lase ka enam kuna see maal mul hea tööriist ja sõiduriist
Sa oled tubli poiss, Lauren! Ju vanemad tundsid kohe ära, et Sinust üks kõva traktorist ja tehnikamees kasvamas, kui Su traktori kallale lubasid. Sellega on esialgu pahasti, et see lauseehitus jätab soovida ja onud siin kipuvad pahandama aga kui Sa kooli lähed, siis seal koolitätad aitavad sellest üle saada!
Edu Sulle!
Veteran.
Isetehtd asjad on ikka põnevad. Võiksid pilte veel teha- just detailidest ning sõlmedest nt. mille pealt genekat ringi aetakse jne.(ja ikka korralikke pilte- pimedaid kohti proovi välguga täita- selle jaoks see ongi juWink)

Aga muidu vahva asiBig Grin
Eks kiiresti kirjutades ikka vigu sisse tuleb Big Grin.Aga kui maale lähen siis teen rohkem pilte kuidas asjad töötavad.
Hüdrosüsteemi polegi?
Millega tagumist rippsüsteemi seljuhul liigutad?

Kas nende õnnetute rehvidega märjemas kohas probleeme haakumisega ei teki?

Kuidas kaalujaotus on õnnestunud ja kas käru vedades juhitavus säilib või võtab juba esiotsa kergeks ja hakkab järsemalt keerates "lohistama"
Süsteemi saab liigutada ainult tõmmitsaga.Igatahes suure heina koormaga esiots kergeks ei läinud ega lohistama ei hakanud.Ja vihmaste ilmadega oli haakuvust ka piisavalt.
Lahe on vaadata selliste iseehitatud masinate tehnoloogilisi lahendusi!
Vaatasin neid pilte edasi ja jäi selline aljapilt silma;:
[Pilt: 0592669558f6d3.jpg]
Kas see liigub ka v?
(07-10-2009, 11:20 AM)pppp Kirjutas: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=YZMBmJmC0uo Smile

Mis see siis nyyd on? Auto ... v6i mopeed?
Suur ATV.
Suur atv vist jah WinkWinkWink
Palju aega möödas ja traktor saanud talve jooksul täieliku uuendus kuuri.Möödund nädalavahetus sai peale pandud mootor,värvitud väiksemaid osi,vahetatud juppe ja komplekteeritud igast otsast.Vaja veel teha otsast lõpuni elektrisüsteem ToungueToungue
[Pilt: 06720884782b95.jpg]
[Pilt: 06720884988e36.jpg]
[Pilt: 0672088535cccd.jpg]
[Pilt: 067208855ab0be.jpg]
Lehti: 1 2