automoto.ee foorumid

Täisversioon: Palju trahvid on ???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere ma tahaks teada palju nagu lubadeta sõidu eest trahvi saab ???
ja kui ratas registeerimata !
proovi ära, kes keelab? Saadki õiglase kooliraha makstud. aga palun proovi seda sellises kohas, kus politseinike palju, muidu äkki tabad ennem mõnd süütut liiklejat.
Oleneb mis kat. masin on, neil seal omad kategooriad. Siis kui pole registris siis pole ka tehnilist üv ja kindlustust. Ja kui kiivri veel ka maha jätad väänavad selle eest ka. Eks see summa kipub neljakohaliseks. (eelnevate rikkumiste ja vastuhaku korral võivad veel lisada)
Ei ole mingeid kategooriaid, kuni 100 trahviühikut on kummagi patu eest, ehk hetkel 6000.- Ma pakuks et mitte summa ei kisu neljakohaliseks, vaid peab õnnega koos olema kui selle kompoti eest kõigest neljakohalisega pääsed Smile

http://www.autonet.ee/liiklusseadus/trahvid.php on hea ülevaatlik leht.
Kui sõiduk registreerimata siis ei tea, aga lihtsalt lubadeta sõidu eest(ilma B-katita) sain ise suve keskel 1200.- lisaks oli 1 inimene veel autos üle ka, samas sõber sai paar päeva tagasi lihtsalt B-katita(muid rikkumisi polnud) ka 1200.-
Tean veel ühte inimest, kes on jõudnud juba 2 korda vahele jääda lubadeta ja teine kord oli tal 2400.-
Samas üks teine sõber oli samuti lubadeta, aga polnud ka ülevaatust ning Jaama tn. neljapäeva õhtul, tegi küll kahetsuskirja, aga sai 4200.- esimese korraga.
Niiet oleneb täiesti juhusest ja olukorrast, aga alla 1000.- pole vist erilist lootust enam saada ning 6000.- max(kui sõiduki paberid korras ja joovet ka pole)
Ma arvan, et kõigile on juba enamvähem selge, et trahvi suurus oleneb selle määrajast. Teema ammendunud ja lukus.