automoto.ee foorumid

Täisversioon: Roostevabale muster
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist.Küsimus selline:kuidas on kõige parem kodustes tingimustes mustrit sisse lihvida roostevaba plekile ja millega pärast katta? Jääb tubastesse tingimustesse,pliidi kohale tõmbekapiks.
Kui puurpinki pole siis trelliga.Saarest junn,liiv,puulipp (juhul kui tahad sirgemat rida ) ja nühkima.Milleks katta!?
jurka Kirjutas:.Saarest junn,liiv,puulipp (juhul kui tahad sirgemat rida ) ja nühkima.

Sellele lausele ma ei saa pihta Big Grin
Lipp pitskruviga[lipp võiks olla paari sendi paksune) pleki külge,saarejunn trelli külge,liiv plekile,trell pöörlema,mööda lipi äärt,ülevalt alla surudes üritad saarest pulka läbi pleki suruda jne..Big Grin.Üritad ja üritad niikaua kui plekk kirju.ToungueMugavam on seda teha puurpingis.
pehme abrasiiv ketas trelli (puurpink) otsa kerge sutsakas vastu plekki ...

mingit katet pole vaja peale kanda .
Tegin hoopis nii;toru (diam 30-40mm,laius 15mm) poldi abil drelli otsa,torusse svammist lihvklotsist paksusega 20mm lõigatud ketas ja tuld.Puidust"junn" hakkab drelli otsas võtma ühest servast ja loobib kõrvale.Puurpingis ilmselt saab.Ühest lihvklotsist sain 2 ketast ja 60*80cm pinna jaoks kulus 5 klotsi e.10 ketast.Tulemus normaalne.Proovisin ka puitu ja puidu otsa liimitud liivapaberit.Tänud vastuste eest.
Kui saad käpa taha sellisele riistale nagu Dremel või Proxxon vms. ehk siis multi rotary tool, sinna otsa kõvasulamist frees ja tuld. Enne joonistad peene markeriga ette ja siis freesid sisse.
Võib ka teemantkattega kuuliga proovida, aga sellega on raskem peeneid mustreid teha.
Kindel käsi peab ka olema Big Grin
Variant 2: katad pleki mingi pehme ainega, siis kraabid vajalikust kohast haljaks ning edasi söövitad mingi ainega (hape vms.)
Klge mehed...teinekord alustage sellest, et mis kujuga mustrit te soovite tekitada. Kõik on siin nii geeniused, et kohe said aru, et ringikesi soovitakse teha.Sain just välja mõeldud tehnoloogia kuidas tellisseina mustrit sisse lihvida.
Jutt oligi kodustest tingimustest.Selge see,et malelaua kahtepidi lihvitud mustrit kodus eriti ei tee.Samas pind peaks jääma sile.et lihtsam hooldada oleks.
Martin460 Kirjutas:Klge mehed...teinekord alustage sellest, et mis kujuga mustrit te soovite tekitada. Kõik on siin nii geeniused, et kohe said aru, et ringikesi soovitakse teha.Sain just välja mõeldud tehnoloogia kuidas tellisseina mustrit sisse lihvida.

Ma sain kah teistmoodi aru Big Grin Mõtlesin et silmas on peetud ikka sellist sügavat mustrit a'la laser- või vesilõikus.