automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kes aitab Gaz 21 mootor!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Gaz 21 kere lõpetatud super korras ja nüüd tahaks panna vahele mõne lääne masina mootori kas kellegil on ideed soovitust mida sinna panna mis sinna sobiks!!! Tänud
Sarnased teemad on olemas, kui abiks on siis näiteks:

http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=14542
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=5319
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=11104

oleneb muidugi, mida te sellest ise tahate, milleks üldse jne.
Mina otsiksin siiski vahele originaali, st 21 mootori. Äärmisel juhul asendaksin selle 24 mootoriga, mida leidub heas korras olevana 21 mootorist palju rohkem.
Ise soovitaks Fordi V6-te . Piisavalt väike , võimas ja ilus . eriti hästi sobiks sinna 2,8 v6 . 110 kw. koos ATM kastiga.
M6ni diisel v6iiks seal pesitsedaWink[/align]
Aga kuidas siis plaan edeneb, oli kasu ka sellest foorumist. Mitte et ma ise soovitaks 21-le midagi peale originaali peale panemist, kuigi mul endal oli samasugune plaan ( noh vb 15 aastaselt, aga ikkagi).
Mõtlen, et lääne mootor on ikka väljamaa teema ja kui aus nüüd olla siis NL-autole oleks see kuidagi imelik, kuna vene auto on ikka vene auto, ja kui sinna midagi "paremat" vahele suruda tundub juba sellisena, et siis võiks juba terve auto välja vahetada mingi muu vastu ( ka sierra on mugav ) ja need on kordades odavamad kui vene-kuld*, kui hakates käesolevat täiustama.

Igatahes, niisiis-nõndaviisi...