automoto.ee foorumid

Täisversioon: IZ jupiter 2k ja planeta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kõigile kasutajatele. Tegin endale täna konto teie foorumisse. Sain endale mõned vene mootorrattad koos dokumentidega. Tahaksin nad sõidukorda teha. Kustkohast sellistele isenditele varuosi saab? Kui kellegil on pakkuda iz jupiterile töötavat karpat siis võib julgelt pakkuda( võib ka kõike muud pakkuda). Planeta läks käima kohe aga hakkas mootori vahelt sädemeid pilduma(kas on süüde vale? Kui siis kuidas süüdet õigeks panna planetal?)
Mis oleks selliste mootorrataste hind? Kas keegi on proovinud Soome ka müüa?

Kellel huvi siis mootorrattad asuvad sellel lingil: http://nagi.ee/photos/kentiidrus/9290193/
Tere

Kindlasti müü Soome, nad seal lausa hullud vene tehnika järele. Otsi üles soomekeelne kuldne börs ja anna minna. Vaata, et enne kuulutuse postitamist mobla aku täis on, muidu võib mõni hea pakkumine kaotsi minna. Alla 2k euri tükk pole mõtet üldse rääkidagi.

Paremat

Veikko
2K Euri on vana hind. See oli 5 aastat tagasi, nüüd jüba tasub 3'ga müüa.
Süüte panemisel suurt kunsti pole. Enne kolvi üles tõusu umbes 2mm.peaks kontaktid hakkama avanema. Kui kontaktide vahel suur säde siis vist võib kondekas läbi olla.
Tsitaat:Kindlasti müü Soome, nad seal lausa hullud vene tehnika järele. Otsi üles soomekeelne kuldne börs ja anna minna. Vaata, et enne kuulutuse postitamist mobla aku täis on, muidu võib mõni hea pakkumine kaotsi minna. Alla 2k euri tükk pole mõtet üldse rääkidagi.

2K Euri on vana hind. See oli 5 aastat tagasi, nüüd jüba tasub 3'ga müüa.

Hästi paneteBig Grin Ma lisan omalt poolt, et tegelikult võib isegi juba 3500 euri küsida.
kui nüüd tiba tõsisemat juttu ajada-siis võid soome vabariigi kohe ära unustada.
esiteks on nad seal erilised koid ja tahavad asju poolmuidu,või veel odavamalt saada.
teiseks on seal sõiduki arvele saamiseks vaja riigilõive maksta,mis pole samuti odavad.
järgmine probleem on VIN kood e. tüübikinnitus.vanal,aga ka uuemal vene tehnikal olevaid tüübikinnitusi ei võimalda registreerida soome registrisse.
näiteks sama probleem eestis teatud USA autode ja tsiklitega.andmebaas või arvutiprogramm ei lase seda lihtsalt läbi ja ongi kõik.
näit.kui soomes maksab "vana Jawa" norm seisus ja soome registris u. 2000-3000 euri,siis tähendab see seda et Sul pole võimalik seda sinna isegi 900-. euriga maha parseldada.olgugi et su tsiklil on kasvõi uus roheline pass ja nn. euronumbrid.
aga sellegipoolest edu üritamiselSmile
Endal täpselt samasugune Jupiter 2K(värv&aasta), huvitaks kus sul raaminumber asub? Enda omal pole veel õnnestunud leida ja tagaamordi kinnituse peal nagu Jup 1K-l ei leidnud midagi.

Hinda julgeks Jupiterile pakkuda u. 3-4K, vastavalt kroomi säilivusele, mis tundub päris hea olevat! Iseasi, kas praeguses üleriigilises rahanappuses ostjat leiduks.

Seoses Soomega- väga hea sõbra isal on nimelt Jup 3K üleminekumudel 4-le. Kasutamata, üks tuttav põder olevat suvel sellest nii pöördesse läinud, et pakkus 2K €, aga siis ei leidnud omanik ostupabereid üles ja nii olevat jäänud. See ratas muidugi sellises korras, et midagi ei ole vaja teha.

Aga edu ja järjepidevust masinate taastamisel!
Tere kõigile.

Suuremad tänud teile vastuste eest.
Aga kui kellegil on jupiterile ja planetale karpap pakkuda siis olen kindlasti huvitatud.

Tervitades
Ken
Su Jupiteril on peal uuem mootor.
See soome müümine unustage ära, kas neid masinaid on sinna juba vähe viidud?
Mis on sellise ürituse mõte? Raha teenida ok, ehk sa saad selle siis sinna 3000 euriga maha müüa ja siis? Sellega päästad ehk enda korra välja finants kriisist aga edasi?
renee Kirjutas:Süüte panemisel suurt kunsti pole. Enne kolvi üles tõusu umbes 2mm.peaks kontaktid hakkama avanema. Kui kontaktide vahel suur säde siis vist võib kondekas läbi olla.

3mm ennem yleval surnud seisu peavad jupiteril avanema.
Maz500 Kirjutas:See soome müümine unustage ära, kas neid masinaid on sinna juba vähe viidud?
Mis on sellise ürituse mõte? Raha teenida ok, ehk sa saad selle siis sinna 3000 euriga maha müüa ja siis? Sellega päästad ehk enda korra välja finants kriisist aga edasi?

Asja mõte oleks teenida raha! Ja see ei ole mitte halb mõte! Enamus inimesi oma pead vaevabki sellega, kuidas raha teenida! Ja 3000 euri ei ole väike raha! Eriti kui on "finants kriis". Miks ei võiks mingit IÞ-i müüa Soome ? Las vennasrahvas naudib ka toredat , eksklusiivset vanatehnikat. Mis edasi 3000 euriga teha, seda mina ka ei oska öelda? Heategevuseks ?
No muidugi on põhjapoole igasugu tehnikat tarnitud "peaaegu töökorras" automaatpesumasinate ja hästi palju sissesõidetud Datsunite vastu. See mõni IÞ ees või taga. Ja üldiselt muidugi hästi, kui 3000 eeku saab. Jutt tuleb jah selline, et Soomes on neid IÞ-e juba niipalju ja elu on nii raske..., kui saaks 2500 eeguga?