automoto.ee foorumid

Täisversioon: aukude puurimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
vaja siis plekist läbi puurida 2auku: läbimõõt 48mm (1.89\") ja 55mm (2,165\") elektrijuhtmete installiks (tahaks ilusad sümmeetrilised, siledad augud ikka saada...). Tollidesse arvutasin lambist, väga täpselt ei mõõtnud kah veel. Kellelgi kogemust, kust ma vastavad puurid saaks (näiteks harukarbiaukude puurimise pleki-analoog?)? Või on kellegil suisa kapinurgas midagi taolist?

EDIT: ahjaa - kas kellegil oli vist tuttav (Tallinnas?), kelle allkiri kinnitab ümberehituse \"õigsust\" - ehk saaks \"sõbrahinnaga\" ühe \"podpis\"i; Kadetil tuleb (esialgsete uurimistööde kohaselt) muuta vaid käiguhoovastikku, viia radikas allapoole (no ja väljalaset tuleb kah tiba pikendada). Ploki alumist poolt on paigaldatud samale kerele. Soomes on üks selline ehitus tehtud.
Vahetan siis komplekssena kogu tehnika: elekter kõigi juhtmetega, mootor (kõik: jahutus, väljalase, pudi-padi), sidur-kast, esisild, pidurid, roolimehhanism, tagasild (ketast pole sedaanile pandud, aga sild on tegelikult sama (sõltuv). Veel siis bensupaak ja muu träni. Mõningad pisiasjad, nagu õliradikas ja ABS tulevad juurde.

elagu opeli-konstruktorid, kes olid nii laisad (kokkuhoidlikud), et tegid kõik kadetid pea 1:1 samale põhjale-kerele! Loodame...

teet,
aktsioonis kahe kadeti tehnika ümberlappamisel
Kui ma juba roostevabale valamule sain suht lihtsalt augufreesiga enamvähem ümmarguse augu, siis äkki õnnestub ka auto sisse laskeavad teha ? proovi enne katuse peal järele Big Grin

(Augufrees siis Ehitusmaailmast, 6 se komplektina, tavaline, ilma kõvasulamita. ette oli vist nähtud puidule jms. 120? raha )