automoto.ee foorumid

Täisversioon: Andke nõu Jawa 360 mootori kokku ladumisel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
No tere kõik motohuvilised!

Probleemi iseenesest nagu polegi aga vajaks soovitusi.
Jawa 360 tegu siis. Sai mootoris vahetatud väntvõll,laagrid,simmerid ( 0 remont, uus )
,et kas on vaja pronkspuksi määrida ka millegiga ,enne kui kolvisõrme paigaldan? et kas sinna on vaja panna mingit määret,kui mootor on täiesti kuival olnud pikalt. Et kas on vajadust ka määrida näiteks silindrid seest millegiga ,et kolvirõngad kohe kuivalt ei kriibiks seal sees midagi ära?
Ärge siis kohe maha tegema hakake kui küsin väga imelikke küsimusi.

Tänan ette ära kohe .

Marx
Terv.

Puksi võid seest õliga määrida jah, sõrm läheb paremini läbi. ( kolvide paigaldamisel aja nad kuumaks, sest nii lähevad kolvisõrmed paremini sisse) Simmeri hõõrdepinnad määri ka kokku ning silindreid võib ka määrida. Tuttav väitis, et vända laagreid ei tohi tavoti sisse määrida, sest viimane võib määrdekanalid ära ummistada.

Ints
Suured tänud kiire vastuse eest! Hetkel tulingi arvuti taha infi koguma. Ma sain ühe kolvisõrme paika ja splindid ette ,aga lihtsalt tekkis vajadus küsida targemate inimeste käest üle. kuna hakkan alles teist kolbi paigaldama ja tahaks teha kõik nii,et tulemus hea saaks.

Marx
Tere,

Juba see, et mees taipab küsida, on mingi argument, et tegemist ei ole rumala inimesega. Ei ole rumalaid küsimusi, on rumalad vastused. Mõni mees paneb omaenese tarkusest lego kokku ja siis imestab kui ongi asi jokk."Tavotiga" ei tasu midagi määrima hakata aga kerge õlikile ei tee midagi paha. Nagu juba ise mainisid kepsu puks silindri sisepinnad, laagrid, tihendi kontaktpinnad võiks kokku määrida. He kuulda, kui keegi vanale "Jawale" elu sisse puhub. Viimasel Jõgevatreffil oli teisi õige vähe kohal. Edu!
Suured tänud jällegi heade nõuannete eest! Kõik on kontrolli all.