automoto.ee foorumid

Täisversioon: tsikli käivituspukk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tekkis selline mõte,et kuna on talv ja väljas libe,et võiks aretada mingisuguse rullikutel käivituspuki.idee seisneks selles,et tagaratas toetuks sellele ja elektrimootor käitaks neid võlle.loomulikult peaksid võllid olema piisava haardumisega.põhimõtteliselt et vältida käimalükkamist ja jooksmist.
probleem algas sellest,et voshod 3M ei taha sugugi vändast käima minna.kolvirõngad vahetatud.simmerid mitte,kuid need olid korralikud.õhufiltrit küll küljes pole.tundub et ei teki piisavat hõrendust silindris.
Küsimus siis, on kellelgi olnud kokkupuudet miski analoogse käivitusmehanismiga? sõber teadis rääkida et söerajatsikleid käivitatakse samamoodi.
Kaks rulli raamile laagritel jooksma ning sobilik ülekanne mootorile- mis siin keerulist saab olla Wink Omaette küsimus on see, et kas voshodi häälestamine või tolle instrumendi ehitamine oleks mõistlikum tegevus. Minu hääl läheks variandile nr 1 Toungue
Keera küünal maha,siis on kergem lükata!Big Grin
Sobiva auto olemasolu korral oleks kõige lihtsam ehk selline variant-
http://www.straycc.com/roller%20page.htm
zxr Kirjutas:õhufiltrit küll küljes pole.

Sellise suhtumisega ei jõua kaugele. Smile
Voshodi käivitamisega saab ka elektridrell hakkama. Soovitavalt selline, millest kahe käega kinni saab hoida.
[attachment=29380][attachment=29379]õhufiltri kinnitamine ei andnud mingit tulemust.
nüüd vaja leida sobivad rullikud.
Voshod tahab täpset süüdet ja õhufilter peab olema puhas. Kontrolli kas kõik ermeetiliselt suletud kohad on ikka suletud. Simmerlingid võivad küll näida väliselt täiesti OK kuid aja jooksul nad kaotavad oma elastsuse ja sellega väheneb ka nende effektiivsus.

Ei taha küll tüli tekitada, aga mina leian, et kui vänt on siis miks ta ei peaks täitma oma tööülessandeid?

Rullide teema on muidugi huvitav, aga paratamatult pead Sa masina käima jooksma, kui see asub kaugel sellest kaadervärgist.

Mina isiklikult olen laisk ja ei viitsi lükata ning käivitan enda kaherattaalist kick-starteri abil.

Peace!
läheb küll teemast välja,kuid asi selles et sellele tsiklile oli paigaldatud vanema tüübi silinder vb.voshod1 või kovroretsi oma.väidetavalt jäi see sõidust seisma aastaid tagasi,kuna eelmine omanik pole enam varases nooruses.
nüüd sai vahetatud uued kolvirõngad.uut silindrit ei kipu kohe ostma.teoreetiliselt peaks ta uute rõngastega ju käivituma.või vähemalt lubama.aga ei,mitte miskit.loogiline et uued rõngad ja vana silinder ei hakka kohe koostööd tegema...
seoses kõige eelnevaga otsustasingi minna millegi uue otsingule,milleks olekski see "starting rollers"Smile
[Pilt: orig_18897437_EtvQ.jpg]
Ehk abiks.[attachment=29381]
Tule taevas appi. Tegelt on kõik lihtne ja enne sinu sündi juba Lätakate poolt ka valmis tehtud. Mine maale vanaema juurde ja otsi pööningult või lakast ülesse vana pesumasin Riga. Eemalda sellelt selline tore vidin nagu pesukuivatus rullid koos vändaga. Kutsu appi sõber (see kes rinnalt vähemalt 120 kilo lükkab). Aseta Rigalt saadud vidin lapiti maha ja aja Voss tagumiserattaga rullide peale. Pane Vossile käik sisse (soovitavalt teine) ja lahuta sidur. Sõber aga hakaku väntama.Kui sõber on näost kahtlaselt punaseks muutunud on aeg sidur päästa. Aga jumala eest hoia kõvasti lenksudest kinni kui Voss nüüd nende uute rõngastega käivitub ei saa teda ennem bena lõppemist pidama. Lihtne. Ise käivitan pidevalt sedasi ja kui sõbrad enam sinu Vossiga sõita ei taha võid vända asemele sama Riga mootori aretada.
ah mida lolli juttu siin viimaselt


ostsin ise ka kunagi uued r6ngaqd...kusjuures vanadega lippas nagu loom ja läks käima ka ..
uutega allgul pidi tsikli käima jooksma , siis m6nda aega töötasid sisie ja siis hakaks alles tsikekl korralikult t6mbama. päris uutega kohe polegi v6imalik seda riista vändast käimasaada.
Teema lukus. Aitab küll sellest huumorist voshoodi käivitusteemadel.