automoto.ee foorumid

Täisversioon: Otsin M1M Moskva pilte
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Otsin häid pilte mootorrattast M1M Moskva, mis võiksid tulla abiks taastamisel, samuti aidata eristada külasepa töö originaalist. Märkuseks, et enda isend aastast ´58.
Tere,
Ei tahaks küll tähenärija olla, aga kas sa mõtled Moskva M1A-d või Minsk M1M-i?
Moskva
Minsk

Kõige parem oleks sinu ratta orginaalsust ja omaloomingu astet hinnata, kui sa postitaks siia mõne pildi. Targemad oskaks koha öelda, mis õige või vale.
Google otsingut kasutades leiad parimad vastused M1M-i kohta läti foorumitest (seda sa oled juba kindlasti proovinud).
Kindlasti on siin foorumis ka mõni liige, kellel on kodus korralik ja komplektne mootorratas olemas, ehk on keegi valmis sind aitama?

Mind ennast huvitas teatud ajani ka M1M ja kogusin infot ja pilte. Siin mõned googeldatud pildid, mis loodetavasti on abiks:
http://album.ee/album/261493/50157803

Parimat,
Illimar
Kui M1M ei ole korrektne "Moskvaks" nimetada siis nimetame seda Minskiks- siiamaani pole päris selge, kuidas siis õige nimetada aga see selleks. Mõeldud ikka Minski, mis kujutet teisel pildil. Pildil kujutatud isendist ei erinegi väga, lenksu ja jalatoe kummid on isearetused, kuna originaalid tõeäoliselt ekspluatatsiooniperioodi lõpetanud. Paak on "Mockba" kirjaga. Lisatud on ka mugav "Minsk" kirjaga lisaiste. Hetkel enda omast pilte pole aga tänud sulle nende piltide eest.
Ma olen näinud Moskvat millel on Minski esihark, porikad aga M1A küljekarp+ M1A raam ja paak ning iste! Tegemist oli 1955.a masinaga. Selgemaks eristamiseks tuleks kokkuleppeliselt lugeda Minski tootmise ametlikku aastat see on 1956.a! Nii arvan mina aga need viimased Moskvad mis tehti ja esimesed Minskid nende seas oli igasugu vahevorme!