automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa 555 mootori remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Kas keegi pakub mootori remondi teenust JAWA 555-le.(kapremont)
Kloostrimetsa motopoes tehakse kindlasti aga mõni kodus nikerdaja teeb arvatavasti tunduvalt odavamalt.
tere kas uued jupid(sidur,keps,kolb,jne on sinu poolt),mis tasemele peab kap.rem tulema jne.detailset infot jaga avalikult või töö teostajaga privas.Igal meistrimehel on oma nägemus nn. kap remmist.vastavalt sellele tuleb ka tegijate pakkumisi,oma nägemuse võid siia panna siis on juba nn.eelfilter töötegijatest avalikult ära toimunud.
vabandan et unustasin näiteks toon;taastan jawa 350 mudel360-nt mootori väntvõllil vahetasin kepsud ja nn. vaheseina laagri,silindrid puuritud,hoonitud,uued kolvid ja rõngad.See on mootori kompressiooni osa järgnevad veel sidur ja käigukast.Materjali rahasid olen planeerinud umbes 6000 eeki oma tööd ei arvesta(nt sidur on saadud tuttava käest kes tegeles jawaga 25a.tagasi)
Aga lase sealt kloostrimetsast ikka hinnapakkumine teha?

Sellise summa eest peaks juba jawa esindus ka töö koheselt vastu võtma. Nendega ainult see, et nad ise ei tee vaid vahendavad (koorivad).

6k eest ma küll oma jawas ei tahaks mingeid türgi/vene juppe näha. Smile
555-le keerukas vist leida Türgi ja Venemaa juppe.... Ja mootorid neil, kulla Erik, väheke erinevad 360-ga. Magneeto osa ehk ainult ,,Riga,,lt, aga see ju ka Läti omaSmile.
Tänan kõiki pakkumiste eest,aga otsustasin ise käe külge panna.6 kilo käib üle jõu.