automoto.ee foorumid

Täisversioon: Aidake
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

freefall

ma tahaksin endale osta mopeed deltat aga ma ei taha osta kallist nuh alla 1500 krooni peaks olema aga ma ei julge kuskilt kataloogist ka osta et sealt võib saada äkki katkise nii et äkki aitate et kust osta ja kui palju oleks sihukese töökorras delta normaalne hind kui kellegil siin on müüa mopeed delta siis andke teada aadressil freefall@one.ee

harley

hmm...tuttav tegi eelmine aasta deltale kap. remonti (oli seisnud oma 10 a. +kes teab veel palju enne seda sõitnud)...vahetusse läksid erinevad laagrid, silinder, kolb, rõngad...igast trossid jne jne jne.... ja kogu stuff läx umbes 3000.- maksma. masin sai hea. poe hinnad uuel masinal kuskil 5000-7000kr. arvesta nüüd ise mis sa umbes selle 1500.- eest saada võiksid.
muidugi võib ka juhtuda, et mõni vend kes eriti masinatest ei jaga ja tahab vaba ruumi juurde saada...annab kah pooltutika masina niisama ära..aga sellist vist eriti kergelt ei leia.
eks vaata börsi....võibolla leiad midagi...
netis oli kuskil mingi meelespea ka, mida tasuks vaadata enne kui masina ära ostad...kui üles leian selle lehe siis panen adre siia ka.

alkazar

ee..mul on enda oma reustareerimise peale leinud...mingi 1500.- aga ikke teen weel..ja leheb mingi 500.- veel.....ja siis peax valmis saama..
aga kle sa mingi perses desamet mootoriga stellat ei taha wää alla 1 kilo olex hind..yhel sõbral nagu on....Smile
kui ma enda Delta ostsin siis vedas mul küll üsna palju.

Panin Kuldsesse kuulutuse, et ostan delta ja veidi aja pärast helistaski mingi vanamees. Läksime vaatama siis läks vanamehe käes see kohe külmalt 1-2 laksuga käima (ta ise oli vist ka üllatunud). Ainus probleem oli et sidur oli veidi vänge (1 ketas oli meeletult paks), esitulepirnil ei töötanud kaugtule osa ja värv oli veidi pragunenud. Nii et mina sain küll väga heas korras pilli 1000 kr eest. Oli küll vist mingi \'88 aasta oma aga jooksis nii hästi kui mõni delta üldse joosta saab.

ma ei taipa mida sa üldse pelgad kuulutuste kaudu ostmist. Sa pead ju niikuinii ise kohale minema, üle vaatama ja proovisõitu tegema enne kui sa üldse saadki mõelda selle ostmisest. Kui endal oskusi pole siis võta mõni kogenum tuttav kaasa kes ütleb enda arvamuse

heas korras delta keskmine hind on u. 1500

Mulle on jäänud alati jäänud millegipärast inimeste juttudest mulje et jalakäikudega(mootor on V-501) delta on töökindlam kui käsikäikudega (mootor on V-50). Minuarus olid jalakäigud veidi lahedamad ka Cool , nii et sa võid ka seda küsida