automoto.ee foorumid

Täisversioon: Palun abi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Olen noor poiss kellel suur huvi vanade autode vastu ja seetõttu otsustasin teha 11.klassi uurimustöö just vanade autode kohta.
Valisin teemaks Venemaa autode ajaloo 1924-2009.
Aga mul tekkis väike probleem.
Kas keegi oskaks aidata mul leida Venemaal toodetud esimese seeriaauto NAMI-1 tehnilisi andmeid , abiks oleks ka Kõikide Venemaal toodetud autode nimekiri koos mudelitega.

Ette tänades Robin
vaata ka selliselt aadressilt nagu ;
www.denisovets.narod.ru
Mul mingid skaneeritud venekeelsed (kaasaegsed) raamatud arvutis:
Автомобили ЗИС в красной армии часть 1+2.pdf
Грузовики УРАЛ.pdf
За рулем - Энциклопедия военных автомобилей 1769-2006.djvu
Mulle tundub, et see uurimistöö sai nüüd veidi lai. Erinevaid automudeleid on sadu ja nende alaversioone selles perioodis tuhandeid. Tuntud vene autoajaloolane Lev Zugurov on sellest perioodist kirjutanud III paksu köidet. Samas mahus või väiksem koolitöö...

Ma ei tea küll selle töö eeldatavat leheküljelist mahtu, aga ma võtaks veidi kitsama perioodi. Näiteks II maailmasõja eelse perioodi nõukogude sõiduautod või siis hoopis veoautod. Või kirjutaks hoopis esimesest massilisest nõukogude autost Moskvitð.

A.
siin on mõnigat ladade kohta .
http://www.ladaklubi.ee/cms/index.php?ajalugu
Uurimustöö kokku 20 lk , sain ka nise aru, et korralikku ülevaadet nii laias perioodis on võimatu anda. esialgu proovin kõik mahutada perioodi ... kuni 1980 .Töö pole veel päris valmis aga juba palju parem.
Suured tänud abi eest.