automoto.ee foorumid

Täisversioon: Dnepr mt-9 tehasevärvi toon
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellegil kaasfoorumlastest oleks pakkuda pilti,milliseid rohelisi toone kasutati MT-9 mudelitel, kui need tehasest välja veeresid?
Enda rattal olen suutnud mõnes kohas välja kraapida (arvatavasti)tehase-rohelise, kuid oleks hea enne värvitööde ettevõtmist mingi üldmulje saada milline ratas jääb. Mingi ettekujutuse saab birka alt väljatulnud värvist:
pilt
Mina oma nigela nägemise ja puuduliku haridusega kipuks seda alumist värvi rohkem siniseks pidama? Või on viga minu asemel arvutil , ehk helerohelisel taustal hoopis? Rohelisi dnepreid näinud küll, aga kuidas siin seletada, et selline ja selline roheline. Eh on kellelgi panna mingi roheline dnepritüki pilt üles, siis saaks midagi vb selgemaks.
Nu, ütle nüid, on roheline või sinine? Torkimata originaal septembrist 1968, arvatavasti sama värvi kui teemaalgatajal.
[Pilt: orig_19203543_eEIt.jpg]
Üldmuljet aga minu rattast täna küll rohelist ei saa. Tikub sihukse pruuni kanti...

ps. küsisin "asjatundjalt". Pidavat "mereroheline" olema!Wink
ps. Vaatasin 75a. reg. tunnistust, sääl ka zeljoonõi.
On jah selline imelik sinakas roheline, võibolla tõesti on tooni nimi mereroheline. Seega, kas keegi saab jagada pilte mererohelisest dneprist/K-st? Tahaks näha milline ratas üleni seda värvi värvitult välja näeks, visuaalsest ettekujutusest jääb täitsa vajakaSmile Siis saan otsustada kas tasub originaalvärvi poole püüelda või lasen mustaks, nagu 90% taastatud dnepritest juba onSmile
Ja Iffar, tänud pildi eest, ma usun et tegu sama värvi ratastega, minu omal pruuni lihtsalt veits vähem :p
Ise küsin ise vastan - siitsamast foorumist läbi käinud, kasutaja maxmax1 massin:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=24685

Tundub täitsa kena toon olevat ikkagi, kaldun arvama, et varsti põriseb üks mereroheline dnepr eesti teedel, vaheldust mustadele Smile