automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa 250
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
viisin oma jawa 250m3 aastast 69 remonti.ja minu imestuseks , masenduseks sain teada et mootori remont läheb maksma 11500 eekSad. ausalt jäi suu lahti. kõik kiidavad ja saadavad sinna kloostrimetsa motopoodi (teletorni juures) , nuuh ma ei teagi kohe. igaljuhul ei lasnud seda mootorit remontida. toon ta sealt ära ja viin jawa esindusse vaatan mis nemad seal räägivad.
Mhhhh, mis töid selle summa eest pidi teostatama?
No Jawas on remonditud 360 mootor nõks üle 8000 nii, et ilmselt see jääb ka siis sinnakanti. Kui võtta kõigi uute detailide hinnad pluss tööraha siis ega ilmselt see summa väga palju väiksem saagi olla. Aga muidu jah, mis mootoril siis viga ja mis selle summa eest siis täpselt lubati ära vahetada?
Ja Jawas topivad nad mootorisse mõnuga igast odavat Türgi saasta.
No see on ju loogiline, pannakse seda sisse mida on lihtsam leida ja mis odavamalt kätte tuleb. Kui millegi peale tahta kindel olla siis tuleb see remont ise ära teha. Eelnevalt muidugi peab enda oskuste kohta kindluse hankima, praktiseerides millegi sellise kallal mis kannatab korduvaid lammutusi ja valesid töövõtteid. Muidugi jawa esinduse hinnapakkumist tahaks kuulda küll silmaringi laiendamiseks.
selle rahaeest pidid nad siis korda tegema kolmanda käigu ,väntvõlli mille ots oli jubedas seisus kuna mu vend üritas sinna kunagi magnetot peale aretada, siis rootor ja laadimis süsteem ja mõned simmerid ja kõik
aga nuuh eks kõik tahavad elada ja eks iga ahne teeb kõik et rohkem raha enda tasku saada