automoto.ee foorumid

Täisversioon: zil korvtõstuk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nonii sai selline aparaat sai ostetud, ma vist pole terve mõistusega Wink . Hind oli mõistlik ja ei saanud jätta ostmata, tehniliselt enamvähem, kabiin on päris läbi, niiet esimene asi on kabiini vahetus. Masin polnud aasta aega käivitatud ja eelmine päev sisse valatud küte oli ära varastatud. niiet paar liitrit kütet ja umbes samapalju vett ja sodi. Sumpsist ja karpast algul ikka tuld lendas , aga käima ta läks, kompressor ja tõsteseade töötavad, tõstekõrgus 22m.Edasised plaanid masin töökorda,siis ülevaatus, praegu käsil C-kat omandamine, edasi vaatab kas see masin end ära ka tasub ja palju sellega ka tööd on.
http://album.ee/album/264487/50166411?
Huvitav ostBig Grin Jõudu siis masina korrastamisega!
Kas kabiin olemas? Kui ei siis tean kust võib saada komplektse kabiini uksed,klaasid,tiivad jne kõik olemas küljes.Pead ainult omanikuga kaubale saama.
Korvtõstukiga ei ole sugugi asi nii lihtne, kuna temaga töötades riskitakse inimeludega. Et korvtõstukiga legaalselt töötada, peab olema läbitud ülevaatus. Aga sõidukite ülevaatuspunktid ennem autole ülevaatust ei teosta, kui on tehtud OÜ Tehnokontrollikeskus ekspertide poolt ülevaatus ja koormuskatsed korvtõstukile. Seda aga nad ei tee ennem, kui on leitud ja tehtud Sul leping mõne pädevustunnistust omava masina kasutamise järelvaatajaga, kelle pädevusulatus hõlmab korvtõstukit. Nõude aluseks on "Masina ohutuse seadus". Või tuleb korvi omanikul ise koolitusele minna. Ka korvtõstuki juhtkangide näppija peab olema koolituse läbinud ja omama operaatori tunnistust. Edu!
Kas sellel ZIL-l on ka korvist juhtimine?