automoto.ee foorumid

Täisversioon: NSU tsiklite näitus Türil 11- 30 mai 2009
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
11 - 30 mai 2009 peaks Türil Kohtu tn 4 (Linnavalitsuse hoone kõrval) saama toimuma väike näitus NSU mootorratastest. 10 - 15 tsiklit, peamiselt 30-ndates aastatest ja peamiselt taastamata kujul, lisaks teemakohast pudi-padi. Näitus avatud ilmselt kl 12-st - 18-ni iga päev 11 - 30 mai.
Näitus avatud ka Lillelaada päevadel. Keda huvitab, palume külastada!
Näitus siis tänasest avatud. Iga päev (loodan) kl 12.00 -st 18.00-ni, vajadusel ka muudel aegadelSmile. Kusagil 15 NSU tsiklit väljas.
Näituse avamisest

Ajakirjaniku silmade ja suu läbi
http://www.24tundi.ee/?id=117795
ehk "midagi uut on raske leida"

Avamine ETV kaamera läbi
http://uudised.err.ee/index.php?0&popup=video&id=22662
Käidud,nähtud,väga tore elamus oliBig Grin,kahju ainult,et sealt ankrust märjukest mekkida ei saanud(auto pärast)Toungue
Tänan hea sõna eest! Igasugune reklaam ja pildilpüsimine meile kuldaväärt asi ! Ise ka imestan, et Sorge keedetud jooki siiani jagub. Tänagi käisin õhtul läbi ja katsusin punsut, ikka veel midagi sees . Tegelikult õlle pärast selle näitamise asja tegimegiCoolToungueRolleyesSmile
Käisin ka Türil NSU-sid lähemalt uurimas ... seisusekohaselt, vana Jawaga.
Huvitav väljapanek, minu lemmikuks vaieldamatult malmpeaga 351 OSL. Edu!
(18-05-2009, 11:17 AM)argo1974 Kirjutas: [ -> ]Käisin ka Türil NSU-sid lähemalt uurimas ... seisusekohaselt, vana Jawaga.
Huvitav väljapanek, minu lemmikuks vaieldamatult malmpeaga 351 OSL. Edu!

Tänan! Minu sümpaatia kipub ka selle malmpea pooleSmile. Kahjuks paak vastikult lömmis, see teeb justkui kõige rohkem muret.
Pühapäeva pealelõunal vist millalgi nägin ilusat vana kolmepoolest Jawat sõitmas Türil Lillelaada piirkonnas Cool
Malmpeaga 351 on vähemalt üks üsna komplektne veel teada, 501 kogutakse ka kokku, Viljandis ka mingit materjali peaks alles olema.
Käidud-nähtud ja huvitavat vaatamist oli küllaga! Tänud Türi Vanaratta Seltsile ja loodetavasti suudate aasta pärast taaskord millegi huvitavaga üllatada! Edu!

OT, aga positiivne on veel, et Türi ülesõidul seisev laia- ja raudteejaama juures asuv kitsarööpmeline auruvedur, kui ka jaam ise on saanud informatiivsed, asjakohaste fotodega varustatud infotahvlid!
Tore ,et leiate aega ja ei pea paljuks kaugematestki kohtadest vaatama tulla.
(21-05-2009, 16:16 PM)Sillu Kirjutas: [ -> ]Käidud-nähtud ja huvitavat vaatamist oli küllaga! Tänud Türi Vanaratta Seltsile ja loodetavasti suudate aasta pärast taaskord millegi huvitavaga üllatada! Edu!

Tänan minagi hea sõna eest ja mainin, et näitus on avatud viimast nädalat, s.o. 30-nda maini (kaasaarvatud).

Aasta pärast üllatamise kohta arvan, et vaevalt. Esimene kord on üllatav, teine kord paneb kergelt imestama, kolmas kord võtab juba õlgu kehitamaToungue!
Näitus läbi. Täname külastajaid ja tublisid mehi, kes oma eksponaate väljapanemiseks lubasid !
Ja nagu konkreetsed ja asjalikud vennad kirjutavad - "võib teema lukku pannaSmile"!
Kass ka talveunest üles härganud?
(02-12-2009, 02:02 AM)Armex Kirjutas: [ -> ]Kass ka talveunest üles härganud?
Kassid armastavad pimedas hiilida, ju siis aeg tegutsemiseks käes!
No pagan, ega ma pole mingi temperamentne Lõuna - Eesti mees, et kärts ja mürts ja pildid kohe valmis ! Vaja ikka film fotokast välja võtta (tõesti tuleb teha pimedas!), lahused segda jne... Põhjamaa inimene on ju põhjalik ja veidi pikatoimeline.
No on mulgid, kuhu Te tormate ja mis Teie seal lõunas üldse talvest teate ?