automoto.ee foorumid

Täisversioon: Izh Planeta Ðport elektrisüsteem...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Küsimus siis,et kas Planeta 5 Ja Planeta Ðpordi elektrisüsteemid on erinevad?!Ma neid skeeme igasuguseid uurind kuid enamus on planeta 5 omad.Suht ummikus olen praegu.Ja ega ei ole juhuslikult kellelgi mingit pilti kus oleks korraga peal n.ö istmealune dioodiplokk ning genekas(kuhu jutmed läevad) sai kunagi maha võetud kogu süsteem ja pilt ainult alumisest otsast! ei suuda neid juhtmeid õieti tagasi panna.ja vaja on ainult,et laadimine taastuks.Tulesid ei ole vaja.
Sport81
Motokuuri kasutaja


Liitunud: Feb 23, 2009
Teateid: 16

Postitatud: E veeb 23, 2009 5:52 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Tere!Ma siis uuriks,et kas keegi on veel seda teed läinud,et masina ainult aku pealt sõidetavaks muutnud?!Ma ise tegin seda ja täitsa ilusti müristab.Tuttavad on teinud krossikaid isegi makita aktudrellide akude pealt sõidetavaks.Päris edulised on!Eks ole näha kui pikalt aku vastu peab.Muidugi peaks veel selle ära märkima,et ma ei kasuta motikat liikluses.Sõidan oma väikest metsarajakest!Ka talvel!


Tere,

Kas eelpool olev tekst on teema algataja poolt kirjutatud? Sel juhul tuleb välja, et ühes foorumis kiidad kuidas masin töötab aku pealt vägevalt, teises aga möönad tõsiasja, et ei oska skeemi kokku panna ja otsid abi. Kui oled motokuuri kasutaja siis seal on kõik skeemid olemas ilusasti. Vahe on Planeta 5 ja Planeta Spordi elektriskeemis kindlasti. Vaata linki http://www.motokuur.ee/modules.php?name=...pic&t=3803
ja sealt leiad igasuguseid elektriskeeme. Planeta Spordi oma seal küll ei ole aga seda on võimalik kätte saada failihaldus->manualid alt. Seal on Planeta Spordi manual olemas. Üks hea inimene saatis mulle ka lingi.
Vanemal variandil on tulekorpuse sees tõesti klemmliist kuhu juhtmed ühendati aga uuemal versioonil on skeem lahendatud juba pistikutega. Vend omab Planeta Sporti ja on olemas ka mõlemad variandid esituledest. Masin ise on juba uuemat sorti ja pistikutega. Esitule korpus oli suht rääbakas ja tekkis huvi see ära vahetada. Pold ju hulu midagi süütelukk vahetada, spido vahetada, pistikud sisse ja ...WTF kui hakkasime tuld ette monteerima. Tuleb välja, et tulevõru on vanemal variandil suurem ja ei kinnitu mitte kruvia alt vaid kruvi läheb läbi võru. Kronstein keermega on hoopis tulekorpuse sees. Proovisin M-72 võru mis on ka suurem kui need uuemad aga see on ka veel liiga väike.
Otsime suuremat võru või teist esitule korpust praegugi. Kui Sa räägid, et tahad ainult laadimist, siis äkki on esitule korpus üle. Oleks huvitatud.