automoto.ee foorumid

Täisversioon: K. : T. Kark NSU-ga Tallinnfilmis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas siin foorumis filmisõpru ka on ?Smile Aga spordi - ja lastesaadete omi....
Kark sõitis lambafilmis ringi jupiteriga vist. Ühes teises filmis (metskannikesed?) kus oli sisuks saksa sõduri varjamine metsatalus ja Kark oli siis mingi külavolinik või puhta piirkonnavolinik vms. sõitis ta minu meelest ringi külkaga "M"-iga või oli ka mingi Iþ?? Vaat ei mäleta sest nägin neid mõlemaid vist enam-vähem selles eas kus ma kuulusin lambafilmi peaaegu sihtgruppi. Kui sellist mõistet tunti muidugi sellel ajalBig Grin
Rohkemat ma nagu viidata ei oska.
Täitsa oli selline film kus tehti motosporti ja Kark kimas ringi külavahe teedel . Mis tsikliga tegu oli seda ma tõesti ei tea kuna pole kodus kaherattalistega.
Eh mul tekkis endalgi haiglane huvi , et mis filmiga tegu . Pilt on omal ees kuidas Kark kimab nahkmütsiga tsikliseljas vähendades tuuletakistust ennast vastu paaki surudes.. aga mis selle filmi nimi oli ei mäleta ... Suht segane film oli seda ma tean . ja see pilt on ka ees, et väiksed poisikesed olid tal pidevalt ümber kui ta tuunis oma kaherattalist .
Tere kodanikud T.Kark liikles "lammas all paremas nurgas"mitte ish-iga vaid hoopis m-ilisega (dnepr vist)
Täpselt,Dnepr.
(23-04-2009, 12:41 PM)gruppen Kirjutas: [ -> ]Ühes teises filmis (metskannikesed?) kus oli sisuks saksa sõduri varjamine metsatalus ja Kark oli siis mingi külavolinik või puhta piirkonnavolinik vms. sõitis ta minu meelest ringi külkaga "M"-iga või oli ka mingi Iþ??

Minu mälu järgi oli Harley Davidson WLA-42 M 72 külgkorviga. Nii nagu nad enamus nõukogude tagalas sõja ajal komplekteeriti.

NSU teemat kahjuks ei valda.
Olen küll motoasjanduses täielik võhik, aga on üks film pealkirjaga "Tuulte pesa" (1979), kus Tõnu Kark mängib mootorattal sõitvat nõukogude võimu inimlikku esindajat - ühes stseenis näidatakse teda motikal päris pikalt. Temaga sõbrustab Rudolf Allabert, kellel seisab ees valik toetada metsavendi või usaldada uut eluviisi. Kogu tegevustik toimub vahetult pärast sõda, ent kolhoose pole veel loodud.
(24-04-2009, 13:33 PM)Mister X Kirjutas: [ -> ]Olen küll motoasjanduses täielik võhik, aga on üks film pealkirjaga "Tuulte pesa" (1979), kus Tõnu Kark mängib mootorattal sõitvat nõukogude võimu inimlikku esindajat - ühes stseenis näidatakse teda motikal päris pikalt. Temaga sõbrustab Rudolf Allabert, kellel seisab ees valik toetada metsavendi või usaldada uut eluviisi. Kogu tegevustik toimub vahetult pärast sõda, ent kolhoose pole veel loodud.

Minu meelest oli selles filmis kasutatud rattaks sõjajärgne R-35 (EMW), millel oli ilma kereta korv, millel oli puust kast asjade vedamiseks peal.
Üks tore ja tsiklirohke film, kus ka Kark mängib, on Ideaalmaastik. Seal figureerib ka (vähemalt minu äratundmise põhjal) korviga Zündapp K800. NSU-t ei näinud seal.