automoto.ee foorumid

Täisversioon: kellele töölauda vaja. made in ussr.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
M:töölaud rauast toodetud kadrina ept s


korralik raud töölaud. sahtlid, suuremat sorti. nõukaaegsed. on must ja kasutatud kuid täitsa hea asi. raudplatega. ka eraldi tugevam plaaditükk vasaradmist nõudvatele töödele. laua plaat 130cm kord 80 cm, tasapinna kõrgus 85cm, kaal ca 150 kg
rahva tungival nõudmisel ka mõni pilt: http://album.ee/album/268480/50173701
asukoht tartu. tel 53900300

hinda tahaks 1100 eek ,ei ole tingitav
ütleme nii et kui ise hakkad järgi tegema ega odavam ei tuleks.

nb muutsin posti kuna kruustangidega lauad on otsa saanud. järel vaid mõned viimased ja neil on kruustangid puudu.
Saad äkki pildi üles riputada?
ei saa.
aasta on ju 2009.
võiks ju saada!
nb. ma pole näinud kunagi et piltimisest kasu oleks olnud, kõik kõvatavad ja on suured nööbiärimehed. olen müünud isegi ilma piltideta asju edukamalt kui piltidega. hetkel lähtun sellest et kes teab milline nägi välja tehases kasutatud ,kadrina ept toodetud ja mingi n.liidu loa alusel valminud laud siis see teab kui hea asjaga on tegu.(isegi selline pirka on laua külge löödud ja tootmisaastaks näitab see 1973, kruustangidel 1968) enyway kuna mul neid laudu on rohkem kui üks siis on kahele juba huvilised olemas ja see näitab et tegu pole niisama kõvatajatega, üks peaks lähema tunni sees tulema katsuma oma käega.
Mnjah, piltide näha tahtmist kõvatamiseks nimetada on ilmselge liialdus- kõigil ei ole aega ja soovimist sõita maha n+1 km pelgalt selleks, et näha kausiks taotud või raskest elusaatusest vildakile vajunud jalgadega lauda. Oled tubli, kui suudad müüa ilma potentsiaalsetele ostjatele esemest pildi näol ettekujutust andmata, aga julgelt kolmveerand võimalikest ostjatest oled sa sel moel juba ette kaotanud. Aga soovin ikkagi edu müügil!
esimene laud läks tingimata ja 1 min ülevaatuse järel uuele omanikule. ta mainis et oli seda just otsinud.
" Oleks ma seda asja pildi peal näinud, poleks küll hakanud 170-t km maha sõitma. Aga, noh, kui juba kohal, siis et sõit asjatu poleks, võtan ära!" Kas nii vä?
Ütleks omalt poolt, et kui ikka kaup pakkuda, on loomulik, et pilt juurde! Väga ajuvabad põhjendused lugupeetud foorumikaaslase poolt piltide puudumise kohta igatahes.
Foorum ju selleks ongi, et oleks võimalik maksimaalselt kaashulludega suhelda ja vanatehnikaasju ajada ning kolleegide tegemisi ka NÄHA. Igalepoole lihtsalt meie ,väiksel küll ,eestimaal ei jõua!

Terv. Veteran.

PS Tüüpiline on veel see, et kolleegidest väga paljud häbenevad ( vist) profiilis märkida enda asukohta ja vanust.
[quote='Ishijupp' kõigil ei ole aega ja soovimist sõita maha n+1 km pelgalt selleks, et näha kausiks taotud või raskest elusaatusest vildakile vajunud jalgadega lauda.

nb utiili asukoht on emex, ja kahelda et pakun töö tegemiseks saasta Smile edu kõhklustes
nb müügivaldkond pole mu põhitöö seega ei viitsi teha ilustavaid pilte ja ajada jama ja legende et ntx seiler tegi laua peal tööd. laud on korralik ja vastasel juhul ei julgeks pakkuda sest maine maksab ka midagist.
aga nagunii enamus kes vaid küsivad ja kohale ei tule teevad oma tööd ikka mingi puukoiku otsas edasi.
ise otsisin kaua seda tüüpi lauda ja kuna omanik oli kõik pannud tootmise elavnemist oodates tallele siis sattusin juhuslikult peale . kuna tean et lauad oleksid võinud seista seal ligi 20a veel ja rooste minna siis tõin ära ja pakun huvilitele sest tean et mingi jama otsas Tööd ei tehta.

nb peale tõstmiseks kaubikule oli vaja nelja meest. kaalu poolest ilmselt emexist nii palju ei saaks aga töötegemise väärtus on teine.
totter on see et kaheldakse hirmasti .
lisan lühida loo kuidas ostsin ühe auto. tegu muidugsit senatoriga. oli teine jube kehvade ja häsguste piltidega müügis. ma helistasin ja rääkisin ca 10 min( see ei ole mingi raha ) sain täpse info ja leppisn kokku ja sõitsin ca 400km edasi tagasi maha et näha oma silmaga mis seis on. koha peal oli seis palju parem kui piltidel. minul kaup koos ja auto kodus. pärast aga rahvas muudes klubides ohetas et oh kui kobe ja kust sain. nende hulgas oli ka neid kes ei raatsinud maha sõita 60km et vaadata ise üle. ja nyyd ohkisid. no lühidalt . kui on vaja siis on telefon kiireim vahend ja kui eriti vaja siis on rattad need mis asjani viivad.
oma teada pole ma siin foorumis müünud kunagi kaupa millele keegi oleks esitanud pretensioone. või on kellegil. siis paluks tulla!

VABANDAN foorumi omanike ees et teen vabas teemas pakkumist. aga see vajalik vahend ei mahu millegi muu alla. samas oli mul kindel idee pakkuda huvilistele vahendit tegemaks oma tööd parema töölauaga.
sest enamik kes on otsinud uute hulgast peaks teadma et kaasaegsed harrastaja omad ei ole nii tugevad ja need mis on tugevad ,need maksavad ikka üle 10K tükk.

kena päeva teile.
esimene läks ilma pildita ja 1 päev peale kuulutust.
Selles asjas pean teema algatajaga nõustuma, et pildi küsijad ei ole 99% juhtudel ostjad vaid niisama "window shopperid", tingijad ja muidu "okei kui järgmine neljapäev palk tuleb siis vaatab"-kõvatajad. Neid on küll jah kolmveerand, aga neist pole halligi tolku, sest nad ainult raiskavad su aega ja kunagi midagi ei osta.

Kui kellegi jaoks on see nii suur risk sõita teise Eesti otsa kaupa üle vaatama, siis on võimalus sarnaste omadustega laud poest näiteks 5000 või 10000 krooni eest osta. Minuarust see algne hind oli nii hea et igasugune ruigamine on kohatu.

Mul on õnneks või kahjuks laud juba olemas ja rohkem pole tarvis.
olen näinud erinevaid töölaudu,aga tõesti ei tea,milline näeb välja Kadrina EPT-s valmistatu.aga kui sa nii mugav oled ja et kõvatamist ei tekiks,pane kuulutus ostu-müügi alla.
otsest vajadust laua järele pole,hind on tõesti soodne.kuid
ei tahaks ukse asukohta muutma hakata lauakese pärastSmile
lisa vähemalt mõõdud.jooniseid on vist liiga palju palutud...
(16-05-2009, 12:33 PM)Jesper Kirjutas: [ -> ]Kui kellegi jaoks on see nii suur risk sõita teise Eesti otsa kaupa üle vaatama, siis...
Tõepoolest, hindan oma aega liiga kalliks, et ehkupeale kuhugi sõitma hakata. 95% juhtudel, kus olen müüja juttu ilma fotosid nägemata uskuma jäänud, olen leidnud pakutava kauba olema pehmelt väljendudes erinev kirjeldatust. Ja Jesper- kas on liiga palju tahetud, et sa näitaksid pisut rohkem lugupidamist kaasfoorumlaste vastu ja ei kasutaks nende kohta väljendeid nagu "ruigama"?
Ah ära kõvata tühja, sul ei ole seda lauda ilmselgelt vaja, muidu sõidaksid juba ammu või oleksid vähemalt helistanud.

Teoreetiliselt on sul muidugi õigus, pildid ja möllud tekitavad suuremat huvi, aga üldiselt kui ei ole viitsimist mingite aega surnuks löövate maanoortega kammida, siis tasub suvaline kuulutus tänapäeval suht lakooniline ja igav teha, siis ei pea päevad läbi telefoni ja maili otsas rippuma stiilis et kle tee 25 eeku alla kah ja saada cargoga Räpinasse need pulgad Smile Kui sa mind ei usu siis pane näiteks mingi katkine sääreväristaja umbes paari kuni viiesaja krooniga müüki ja muudkui imetle kuidas kõik vähid kivide alt välja poevad.
Jesper-Jesper, Teil tuleks ikka veel palju õppida, mis sellest, et Tallinnast...

PS Tuleb välja, et üks puuduliku kuulutuse ümber tõusnud vaidlus paneb suhtumise nii mõnessegi paika!

Veteran.
noh kuidas nyyd öelda siis. mul ei ole digifotokaga telefoni, mul ei ole digifotokat ka kogu aeg käes. mul on küll klassikaline 35mm peegelkaamera .kuid lihtsalt see piltide laadimine ja sebimine arvutisse tõmbamine jne.... no ei viitsi mitte alati.
eriti kuna hinna tegin ka sellise atraktiivse

ja kodanik veteran loe enne kui tuled osatama et 170 km maha ja noh eks ma võtan ära. inimene tuli viljandist kaubikuga ja oli üllatunud et laud on heas korras ja kruustangid on suuremad kui oli lootnud. mida siin seletada. kui sa ei tea siis pole vaja ajada mingit mulli. see kõlab kerge pessimismina.

ps kui vanuse ja asukoha vihje käis siis võtke teadmiseks et vanus on 30 ja asukoht nagu varasemaltki tartu linn.

nb hea lause kuulsin ära kuula hülgemöla , äiga aeruga!
see sobiks selle teema lõppu.
ps kuna mu digikas rändas nädalavahetuseks lätti siis luban et esmaspäevaks on tilganäpsijate ja windowshopperite jaoks ka mingid pildid üleval järgmisest lauast.
gut?
kena õhtut!
Mulle "meeldib", müüja suhtumine olgugi , et ise liigitun klassi "tilganäpsija", "windowshopper" või miski kolmas originaalne kuid tabav nimi. Ühesõnaga mitte ostja.
Achtung!
Tegelased, kes ei saanud pilti. Ärge pettuge. Igal inimesel on õigus oma toodet müüa nagu heaks arvab. Kui pilti pole vaja, siis seda ka ei tule. Ilmselt müüjal kogemus pildiga müüdud toodetelt. Igast kuradi tühikargajaid kes liiga palju raiskavad aega. Mmm... eks ta ole jah. Ja kui tahab teeb järgminekord kuulutuse stiilis: Laud (cccp aegne, töö oma) GSM xx xxxxx
Igaljuhul jõudu kraami müümisel- väärt asi atraktiivse hinnaga leiab kindlasti ostja.
Vaatan, et ühe lihtsa müügikuulutuse peale on alanud tõsine " andmine ". Siin maal on lihtsalt seltskondi, kes ei tunnista elementaarset viisakust ega head tooni, mis peaks HÄRRASmeest iseloomustama.
Kas tõesti tuleb saamatajäänud kodu-kooli haritust siin foorumis hakata Jagama ? Tuleks ikka ennast vajalikul-nõutud määral tutvustada (kasvõi siis ära märkides soo kohta- "määramata," kui sa seda veel ei ole otsustanud, kas oled pede või ..)
Müügikuulutuse puhul ei tasuks ikka infot varjata, just see kutsub ju esile asjatuid pärimisi ja tüli.Aga raske on ju puudusi tunnistada, küll aga kerge leida igasuguseid õigustusi . Klient on kuningas kehtib ka siin !

Veteran.
mõni ka ei anna alla. ps. Härrasmees ei hakka oletama kas keegi on pe.. või on ta hetero. kuna ka veteran ei kuulu härasmeeste alla siis ütlen sulle kodanik veteran kuna sa nagunii ei osta siis palun ära selles teemas enam juurde kõvata.

SIIA ka asist infot. mõõdulint sattus pihku. laua plaat on mõõtudega 80 cm kord 130 cm ja tööpinna kõrgus maast 85cm kruustangid plaadi peal.
sahtlite osa neli sahtlit paksemast plekist, sahtli osa laius 53 cm ja sügavus 80 cm( sahtel ise siis ca 50 kord 77 cm ) sahtli enda sügavus on ala 15cm.
....Klient on kuningas, siis peab ta ka kuninglikult käituma.
Mingi kuulutuse pärast nii palju kära. Töölaud on töölaud. Kui on vaja, siis ostetakse. Hind ka kenasti juures. Kui pole vaja, siis pole ka mõtet eriti sõna võtta. Kui kuulutus ei meeldi tuleb võtta "ilusam" kuulutus ette, kas selle pärast asja sisu ka muutub, kahtlane. Väga ilusaid kuulutusi oskavad kirjutada just petturid. See ju nende amet.
Tavaline mees (olgu ta pede, või miskit muu hübriid) müüb tavalist lauda.
Aga lõppkokkuvõttes on reklaam hea. Võib-olla oligi see Rübliku eesmärk. Ma poleks muidu seda kuulutust lugema hakanudki, kui nii pikk topik poleks olnud. Küllap on selliseid teisigi uudishimulikke....
Need olid minu "töölaua" mõtted.
Piltide lisamine on elementaarne, siis näeb igaüks, kas tal on seda toodet vaja või mitte.
Olen sõbraga tuisanud Tallinn-Järva-Jaani kui pakuti korralikku meid huvitavat sõidukit (kõik tavalised legendid juurde). Kokkuvõttes oli varju all maasse kasvanud roostehunnik. Omanikul kriitikameel puudus.
Seepärast ongi foto vajalik, mis ühele mehele on kuldaväärt on teisele puhas rämps.
Meie raiskasime sellele sõidule raha - bensiiniraha, sellet tegelikult kahju polnudki, niiöelda sisse kalkuleeritud kulu. Kahju oli raisatud laupäevast.
Mina ei taha eriti helistadagi, info mis telefonitsi antakse võib täiesti valesti tõlgendada ja kui siis lepid kokku, lähed kohale, pole nagu tahtmist pahandadagi, kui pole seda mida koku luuletati, ikka kirjutad "ise olen loll" fondi arvele.

Kui sa kuulutad, et mul on korralik ja hea hinnaga töölaud müüa, siis julge panna küsimise peale ka foto, oma laiskust pole mõtet põhjendada, et kõik huvilised on vaid "window shopperid" ja keegi midagi tegelikult ei osta.
Tundub et sülitad kaevu, mis joodab.
Lehti: 1 2