automoto.ee foorumid

Täisversioon: saingi kätte oma esimese tsikli - \'64 Iz Planeta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tsikleid olen vaadanud tegelikult juba noorest saati, kui mu onu neid pidevalt ostis, müüs, vahetas jne. Nüüd, kui olen 17, saingi kätte oma esimese mootorratta. Ega sellise asja ostmise plaan tulnud niisama taevast vihmaga pähe. Nimelt paar nädalat tagasi ostis onu jälle omale üle 10 aasta tsikli, milleks on valge Jawa 638. Tegin asjaga paar tiiru ja siis oli selge, et ka mulle sellist kaherattalist tarvis oleks. Kuna käisin just parasjagu tööl ning raha kogunes, saingi mingisuguse summa kokku, et osta endale oma esimene tsikkel. Tegelikult ma seda eriti kaua ei otsinud. Umbes nädal ning siis sõitsin isa ja onuga kundasse üht Iz planeta 3-e vaatama. Kuigi alul saon aru, et tegu on jupiter 3ga, selgus kohapeal et ikkagi planeta 3. Tegin siis sellega paar tiiru ning kuna asi tundus väga korras, ladusingi omanikule 1300 krooni peopeale.
Ja nüüd ta mul siis on garaaþis. Plaanis on hakata asja ehitama. Alguses värvin ta kollaseks. Tegelikult on värvid veel läbi mõtlemata, kuid rohelised veljed tuleb küll kindlasti teist värvi värvida nagu ka kõik muu. Praegu on pill musta värvi. Vaja oleks vaja saada külgkorv, mille mu tüdruk lubas stiilselt lepatriinu värvidesse värvida. (kellel on pakkuda planeta 3le külgkorvi, andku teada). seda värvide asja veel näeb.

Mis rahvas ise muidu sellisest pillist arvab? Tasub asja ikka ehitama hakata ja pärast arvele võtta?
kellel planeta 3 juppe kusagil hunnikutes vedeleb, võib ka teada anda...
Igasugune nõu selle tsikli kenamaks muutmisel on ka täiesti teretulnud..

Õnnitlused esimese mootorratta puhul Smile

Aga ma ise pakuks värviskeemi hõbedane/punane. Raam ja rattad võiks olla hõbedased..paak ja porilauad aga helepunased.

Asp

kui hõbeda idee ei meeldi, siis minu arvates väga lahe kombinatsioon oleks: raam+osad keredetailid helebeež, kere ja veljed tumepunane.


See lepatriinu idee mulle isiklikult ei meeldi väga, sest vaevalt, et lõpptulemus eriti ilus jääks
kollane+lepatriinu..... kahtlen asja ilus, aga eks ilu ole ju vaataja silmades... edu sulle, aga mis sellest värvist ikka jahuda, värv on viimane asi, kuidas on lood masina tehnilise poolega? palju õnne sulle!
tegelikult nüüd värviasi muutunud. kavas teha ikkagi ðikilt läikvaks mustaks, ning torujased asjad üle kroomida. tehnilise poole pealt seda, et kuna teema üpris aegunud, siis esiteks tegu hoopistükis Planeta 1-ga, aastast \'64. mootor on üpris heas korras. käivitub vändast nüüd peale kondeka vahetust ilusti ning jookseb ka päris mehiselt. ülejäänud osad on sellised nagu nad nii vana masina juures on. enamasti ikkagi üpris heas korras.

Kuna plaanis asja originaaliks ajada, siis oleks huvitatud igasugustest planeta ühe osadest. kõige rohkem oleks vaja esiharki koos amortide ning porilauaga. oodatud oleks ka värvimata veljed.
pakkuda võib muidugi ka teisi juppe.!

praegu näeb asi selline välja
kindel et ta iz56 pole ?

mõlll

nõustuksin raigoga sest see tundub kyll olevat 56.a mine sa tea,kõik on võimalik
täiesti kindel!
mul täitsa samasuguse väljanägemisega mootor vedeleb kodus ja bensiini paak ja veel igast kraami ja need osad tulid küll kõik sellise raami pealt mille piale oli kirjutatud iz 56. aga noh ma kõigest 1 väike laps ma ei tea midagi
dworkin sul tuletorusi on ?
iz 56-le ilma mõlkideta ?
sellelt mustalt lähevad 56-le vaid enamus mootori sisedetaile, amordid ja veljed. muu on uuem.
mul on rooostes ja keevitatud sumbuti aga tuletorisid netu
Üks Planeta 1 aastast 62 sul originaaliks taastamisel eeskujuks:
Planeta Chopper:
Netis tuuseldades leidsin,kuid mulle eriti ei meeldi
Ehitasid tüübid zone.ee/motomafia
ei.. mina olen kohe väga kindel et minu \"teisest\" kallimast ei saa ei chopperit ega ka mingit teist omaloomingut. tuleb meie vanaisade nostalgiapill sellest Smile värviks täisläikiv must ning nii originaalseisus kui veel vähegi võimalik.
hmm mis kellad selle chopal on :???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: JyrkaEE
ei.. mina olen kohe väga kindel et minu \"teisest\" kallimast ei saa ei chopperit ega ka mingit teist omaloomingut. tuleb meie vanaisade nostalgiapill sellest Smile värviks täisläikiv must ning nii originaalseisus kui veel vähegi võimalik.

Ei,ma ei arvagi,et sa kohe pedereerima peaks hakkama........originaal on ikka originaal...Cool
sedas ta on, kuid varsti on vaja selle püha ürituse jaoks ka raha otsima hakata Sad
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Raigo
hmm mis kellad selle chopal on :???

Jawa 634 ? vist
Lehti: 1 2