automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tööriistad ja seadmed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Jõudu, kuna tehnikaga kokku puutes läheb meil ikka erinevaid tööriistu ja seadmeid vaja, siis siia teemasse võika kajastada oma soovid. Kui keegi soovib midagi osta, aga soovib asja kohta informatsiooni siis ehk leiaks siit. Äkki teisel mehel on selline seade ja oskab seda kommenteerida. Või kolmas mees kes ütleb, et minu külapoes on veel odavam jne.
Teen ise otsa lahti ka kohe kuna plaan soetada endale odavama poolne poolautomaat keevitus. Õhukese pleki ja summutite keevitamiseks. Keevitus peaks töötama valgustusvoolu (230V) pealt. Nägin Fixuses üht taolist aparaati makstes 2999.-
http://www.fixus.ee/cat/fixus2009kevad/ 20-21lk
Lähevad erinevad traadid sinna masinasse ja on ilma gaasita. Ehk keegi omab või oskab mingit alternatiivi soovitada?

Parimat.
Endal kah sama mõte, et miski "kemppi"-laadne asi oleks abiks asi. Sellise "gaasita" aparaadi kohta teadis üks sõber öelda, et aparaat suht soodne, aga vot traat... Ostad rulli ja kirud, et kes käskis kokku hoida. Ise pole veel nii peensusteni laskunud, et asjas selgust saada.Smile
Täpselt nii ongi, aga endal olekski vaja väiksemat ja tööd ei hakka tegema liinil.
oman sellist poolautomaati nagu mingi "remis weld" vist.ei mäleta täpselt nime praegu aga varem oli ta "purtse moodul " vist jällegi.tehakse neid meil siin eestis ja koosneb ta peamiselt vene jublakatest.olen kasutanud juba 8 aastat ja selle aja jooksul on ühel korral selle suure magnet lüliti klemmid ära põlenud ja ühe korra on üks pisike kondekas otsad andnud.jube lolikindel asi ja täitsa toimib.maksis kunagi umbes 10000 raha ja pood oli neil kohtla järvel.aparaadiga saab keevitada dokumentide järgi nii alumintsi kui plekki/rauda erinevates mõõtmetes,on olemas elektroodi valmidus ja saab ka autot käivitada!!!! mingid lisad oli veel
soovitaks ikka veits kangemat aparaati, omal on ka mingi pisike bildema junn. Haljast plekki saab küll keevitada aga kui natuke värvi ja roostet peaks olema siis jama majas, ampreid lihtsalt liiga vähe. Ja käpp lagub ka üldiselt kohe ära. Soovitaks mingi vähe suurema ja kasutatud asja osta, kuna uued ikka suht kallid.
(15-06-2009, 11:48 AM)swen17 Kirjutas: [ -> ]oman sellist poolautomaati nagu mingi "remis weld" vist.ei mäleta täpselt nime praegu aga varem oli ta "purtse moodul " vist jällegi.tehakse neid meil siin eestis ja koosneb ta peamiselt vene jublakatest.olen kasutanud juba 8 aastat ja selle aja jooksul on ühel korral selle suure magnet lüliti klemmid ära põlenud ja ühe korra on üks pisike kondekas otsad andnud.jube lolikindel asi ja täitsa toimib.maksis kunagi umbes 10000 raha ja pood oli neil kohtla järvel.aparaadiga saab keevitada dokumentide järgi nii alumintsi kui plekki/rauda erinevates mõõtmetes,on olemas elektroodi valmidus ja saab ka autot käivitada!!!! mingid lisad oli veel
Toetan samuti Purtse Modulit. Eelpool kõneleja on kõik juba öelnud. Ise olen 16 aastat sellega keevitanud. Magnetkäiviti ja gaasiklapp on kaks korda ,,saba,, vaid andnud.
Kas keegi teab kust eestis oleks võimalik selline torupainutuse komplekt muretseda?
[Pilt: mpb22_020_psd.jpg]
On mõnel kogemus?
helista või kirjuta uni-max-i tsehhi kontorisse, kuna eesti käib nende alla ja küsi järgi kuidas kaup siia saada.
samas selline ühekäe painutaja on seuke vasktoru teema rohkem. ja seukseid on eesti poodides laialt saada ja suht sarnaste hindadega.
kui aga ikka pisut tõsisemat toru väänata vaja, siis tööriistamarketis kohapeal olemas tummisem tööriist ja selles uni-max-is on ka suures valikus asjalikke väänajaid ja pealegi tõsi meeldivate hindadega.
Suure Lincolni kõrvale vaja kerget ja väikest Mig- keevitusaparaati. Andmete järgi sobiks Esabi Caddy Mig 160i. Omab keegi sellist? Paluks omajaid valgustada tema eelistest ja puudustest. Või on kallis mänguasi?
kes müüb eestis mootoriosade auru või kuumapesumasinat. Et siis a la nõudepesumasin, aga terakse suurema sisuga?
eestis võid uurida amitronicu poole. nad vist masinaid otse ei paku, aga kemikaale küll. Samas pinteco oy soomes ning ka pesuteknikko oy pakuvad päris mitmeid lahendusi masinpesuks. Minu kogemus küll elektroonikatööstuses kasutatavaga, aga pesen siin ka colereid ja muid määrduvaid ahjude osasid. masinaid saab inglismaalt kasutatuna ka osta, alternativesmt.com tegelastele emailides.
Tere. Nimelt kas keegi oskab öelda kust kohast tallinast leiaks sellise komplekti tööriistasid nagu hõõritsad karburaatori düüsidele?

Et nagu alates 0,2mmi kuni 0,5mmi oleks vaja. Mootorsaagide jm. karburaatorite tegemisel hädasti vaja.

Igast handy mani kataloogist seda kindlasti ei leia.
Vaata www.luna.ee Nüüd vist firma nimi neil bb-tools. Võid käia ka kepstom´is. Peeneid puure leiab ka Esmeta puuride letist.
(09-06-2011, 18:07 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ]Suure Lincolni kõrvale vaja kerget ja väikest Mig- keevitusaparaati. Andmete järgi sobiks Esabi Caddy Mig 160i. Omab keegi sellist? Paluks tegijaid valgustada tema eelistest ja puudustest. Või on kallis mänguasi?

ESABi kohta võin õelda et mul oli u 15 aastat ESAB Minimig 125, 1 faasiline mudel, ja oli väga hea. Isegi 3- 4 mm rauda keevitas pealtnäha edukalt. Lõpuks varastati ära, edu uuele 'omanikule'.
Kuulsin, et Esab on vahepeal inglaste valdusse läinud, loodane et kvaliteet on endiselt hea. Kas Esabil 15 aastat pidasid gaasiklapp, käiviti, veorull ausalt vastu, vaheta ainult traadipoole?
(19-06-2011, 14:42 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ]Kas Esabil 15 aastat pidasid gaasiklapp, käiviti, veorull ausalt vastu, vaheta ainult traadipoole?

Just nii. Mul Esab 150 juba aastast 1995.
Gaasiklapp kippus vahepeal kinni kuivama ja "gaas jäi peale". Määrimine aitas. Muud pole nagu häda olnud.

Mul 15 a jooksul polnud vaja midagi vahetada/parandada peale kontakttoru.
Tänan Esab`i soovitajaid, tõin caddy 160 ära! Veel ballooni vaja. Ise arvaks, et hea ca 10 l mahutav? Kas tuletõrje süsihappegaas ka sobib või liiga niiske? [Pilt: 15%252520juuli%2525202011%252520ost.JPG]
http://nagi.ee/photos/pildidplatsil/1834...t/313365:/

Samas realiseerimisel AGA 20.L. ja vene GOST balloon 20.L. Smile
Apastraat on pisi( väike traadipool ca 1/3 kogukaalust), siis balloon võiks ka süleskantav olla. Jah, 220 v 160 A lõppvool ja millegipärast on eestikeelses tõlkes ette nähtud tööstuses kasutamiseks. Tal on ettevedu ja vool ühe nupu all millele ühendatavate materjalide tingarvud e. paksused märgitud- kuni 4mm. Kui kasutada 0,6 või 1,0 traati, siis teise nupuga saab voolu-veo suhet muuta- nii ma kaasaantud jutust aru sain. Kas Meelisel on veel VD 504 -le sobiv traktor saadaval, tahaks vene suurel peale elektroodi ka traadiosa käiku panna. On kolikastis veel vene CO ja hapnikureduktoreid, seepärast nii väga AGA poole ei vaata ja muidugi AGA rent peletab ka. [Pilt: caddy%252520skaalad.JPG]
Lehti: 1 2 3