automoto.ee foorumid

Täisversioon: Briggs@Stratton
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuurist leitud muruniitja Briggsi mootoriga. Seisnud, arvata, miski viis aastat vähemalt. Seisma jäänud teadmata põhjusil.
Kas sel võiks olla miskeid omaseid knihve, mida tuleks kindlasti jälgida, enne kui torkima hakkan.
Muidu plaan õliauk dislaga läbi loputada, pask välja, õhufilter puhtaks kloppida, säde kontroll, benss paaki ja tuld..., nigu ikka.
Knihv on selles, et miks ta seisma jäeti? Väntvõll kõver võib- olla. Teiseks suht tavaliseks veaks võib muruniidu massina puhul olla hooratta kiilu purunemine või deformeerumine. See on tehtud just selle jaoks, et ta vajalikul hetkel järele annaks ja pöörlevat massi vähendaks, alumiiniumist ja teda tasuks kontrollida. Kui hooratas nihkunud on, pole süüde ju õige jne... Mutter lahti ja tuleb tõmmitsaga otast maha. Maamehe moodi ka midagi hooratta ja mootori korpuse vahele ajades ja kergelt võlli otsale koputadesWink Viimast ei tasu siiski võtta soovitusena.
Bensiinipaagi soovitaks ka korralikult ära puhastada koos sellel istuva karburaatoriga.
Kui on mingi vanem variant ja kaua seisnud, siis tasub kontaktid kah kindlasti ära puhastada(hooratta all). Käib pärast seda väga ühtlaselt.
Tasuks vaadata ka karburaatori membraan üle . See võib olla välja veninud .
vs
Tänud Teile kõigile!
Teie nõuandeid polnud õnneks üldse tarvisToungue
Mina ei tea kui kaua ta sääl kuuris vedelend, vast siis mitte nii liiga kaua. Tirisin ta päevavalgele ja uurisin, pealtnäha vigu polnd. Õli kombes, küünlal tundus säde juskui nigel olevat, panin omas riistakastis kaasas olnd saeküünla, sel säde OK, pritsisin "topka" alla, küünal paigale ja tuld... Kolm nööritõmmet, paar pahvakut valget suitsu ja edasi käis nigu kell.
Terv. Ivar