automoto.ee foorumid

Täisversioon: Rooli tõstmine paremalt vasakule.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Oleks küsimus, et kas sellisel autol nagu Volvo S60, on võimalik rool paremalt vasakule viia ja kui kalliks see läheks kui see oleks võimalik?
Kindlasti on võimalik seda teha kõigi autodega,hinnda ei oska öelda. Kus kandis auto asub?
Sa pead arvestama isegi sellise asjaga nagu kojameeste süsteemi vahetus,need käivad sul ju ka valetpidi.Vähemalt kunagi ülevaatusel vaadati seda.Kalliks see asi igal juhul läheb.Köigepealt uuri ARK-ist,sest pärast võib tulla üllatusi.
(16-07-2009, 21:21 PM)renee Kirjutas: [ -> ]Kindlasti on võimalik seda teha kõigi autodega,hinnda ei oska öelda. Kus kandis auto asub?

Auto asub Tartus.
(16-07-2009, 22:19 PM)petslane Kirjutas: [ -> ]Sa pead arvestama isegi sellise asjaga nagu kojameeste süsteemi vahetus...
+ uued tuled...
Tartu ark laseb seda teha vaid litsentsiga kohas, milleks peaks nende arvates olema margipõhine esindus.
Kuid võta näpust. Pegeoti esindus seda näiteks ei teinud(Paberit nad ei väljasta)
Muude markidega pole ette tulnud sellist vajadust.
Kuidas ARK üldse teada saab et masin on kunagi valepidine olnud? Kui tõstad enne esmaregistreerimist ringi ja töö on korralikult tehtud (mida ta peab nagunii olema), siis ta on ju auto nagu iga teinegi?

Tasuvus on muidugi iseasi, nii levinud auto puhul on see rohkem kui kahtlane, lisaks võib hilisema müügiga raskeks minna, inimestel on valikuid palju ja kui ostja haisu ninna saab siis võib kindel olla et tal tekivad kahtlused. Muidugi kui toorik on tasuta käes vms siis ehk omab mingit pointi. Ma pakuks hinna arvutamise valemiks midagi sellist, et sul tuleb osta vasakpoolse rooliga avariiline masin, mille pealt saab kõik vidinad kätte, sest armatuuriplastikuid, kojamehi jms nublakaid romulast kokku ostes jõuad ilmselt väga kiiresti kosmosesse.
(17-07-2009, 09:32 AM)Jesper Kirjutas: [ -> ]Kuidas ARK üldse teada saab et masin on kunagi valepidine olnud? Kui tõstad enne esmaregistreerimist ringi ja töö on korralikult tehtud (mida ta peab nagunii olema), siis ta on ju auto nagu iga teinegi?

VIN kood peaks ära ütlema?
Ma pakuks et sa ülehindad paari-kolme suurusjärgu jagu ARKi haldussuutlikust Smile Anoh ega ma muidugi ei tea.