automoto.ee foorumid

Täisversioon: Turist T200M relee-regulaator.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere !
Tahaks teada mis tähistusega on rolleri Turist T200M relee-regulaator ,need elektriskeemid kust need tähised leidsin on releed 5 klemmiga ja tähisega PP-45 ,minu omal 6 klemmi, mis selle tähis olla võiks ja kust sellist releed leida võiks ,Kloostirmetsa motopood?või äkki leidub sellist releed veel mingil teisel vene masinal ? Selline relee siis ,skeemil nr13 Skeem
Tänud ette ,Kaarel.
Tere!
ei tea kas veel vaja sul seda on, aga kui on siis:
relee regulaatori numetus turisil on PP-121 eesti keeles siis kõlaks RR-121. võib paigaldada ka PP-121a, vahe neil selles et üks relee seest on asendatud el.skeemiga. seda releed kasutati ka Tuula, Turist, Turist-M ja ka Muravei mudelitel. aga samat releed kasutati ka vanadel volgadel, ja tasub käi aläbi Tallinna sauvast Volga kauplusest. sealt saad ka turisitile suunakaid, armatuuri tulukesi.. Kloostrimetsast võid saada sellele trosse ja uusi rehve. samuti ka Tondi motopoest palju asjalikke juppe veel saada..
mul olemas sellele ka manuaal ja ka 2 sobivat elektri skeemi, milline oleneb kas sul rooli samba küljes ühendus on 4 või 5 mutriga..
kirjuta mulle sinna ja või sulle need mailile saata kui huvi on Toungue