automoto.ee foorumid

Täisversioon: Muravei tuunimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Plaan panna Muraveile taha originaalist veitsa laiemad rehvid(et saaks liivas ka edasi liikuda) kas kellegil on äkki pakkuda vanu Atv-quadi 10" rehve. Või on häid ideid,kuidas midagi sinna aretada. Sai aretatud topelt ülekanne,et oleks jõudu,aga kitsad rehvid kraabivad ennast ikka lõbusalt liiva,ja siis abiks ikka vana hea kondimootor. Cool
Seda ei saa eriti "Tuunimiseks" nimetada, aga atv rehve ja velgi saad enamjaolt igast motopoest. Sammuti võid ju kasutada ka topeltrattaid.
(17-08-2009, 16:51 PM)moto-onu Kirjutas: [ -> ]Seda ei saa eriti "Tuunimiseks" nimetada, aga atv rehve ja velgi saad enamjaolt igast motopoest. Sammuti võid ju kasutada ka topeltrattaid.
Topelt rattad ei sobi,kinnitused läheksid liiga keeruliseks.parem varjant ikka laiemad rehvid. Motopoest saab uusi ja suht kalleid. meie eesmärk,saada mingeid odavaid ja kasutatud. hetkel prooviks-kui sobivad,siis vbl hiljem midagi kvaliteetsemat vaadata.
Provi keevitada autoveljele uus südamik.
Auto rehv on liiga suur. sinna mahub maks 11" orig on 10"
quadi esi rehve oleks vaja? [/align]
aga kas ei ole proovinud kasutada mingi põllumajandusmasinate rattaid(ntx. vene kaarutaja). Me proovisime sõbraga neid alla küll, aga pidime muutma ülekannet aeglasemaks ja masin liigub veel tänini kui ma mäletan.
Panen ühe pildi ka sellest, kuidas probleem lahenes. Töötab küll, liivast läheb kergelt läbi ja vähenes ka hüppamine ebatasasel pinnal.
[Pilt: 154831688be167_l.jpg]
(17-08-2009, 13:08 PM)siil77 Kirjutas: [ -> ]Plaan panna Muraveile taha originaalist veitsa laiemad rehvid(et saaks liivas ka edasi liikuda) kas kellegil on äkki pakkuda vanu Atv-quadi 10" rehve. Või on häid ideid,kuidas midagi sinna aretada. Sai aretatud topelt ülekanne,et oleks jõudu,aga kitsad rehvid kraabivad ennast ikka lõbusalt liiva,ja siis abiks ikka vana hea kondimootor. Cool

Ega sul ei ole alles originaal rehve mis sellel muraveil alla olid alles? kui on siis mul oleks vaja kahte tükki ette tänades!
Kui juba kõvemaks tuunimiseks läheb, siis äkki teeks liikur-suvila: http://auto.fishki.net/comment.php?id=7675