automoto.ee foorumid

Täisversioon: Lada näidikute mõõdud
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere on kellelgi äkki käeprast ja saab öelda mis läbimõõduga on lada 2103/06 armatuurlauas kasutusel olnud kella korpuse läbimõõt ja sügavus.
Ning kas vasakul pool rooli asunud õlirõhunäidiku mõõdud on samad.
Üks rumal küsimus ka, kas selle õlirõhu näidiku saab paigaldada teisele autole (vw polo 1983). Kas ta hakkab tööle selle sama õlirõhu anduri pealt, mis käitab õlirõhu märgusignaali või vajab mingit keerulisemat andurit?
(23-08-2009, 17:05 PM)stennadi Kirjutas: [ -> ]Üks rumal küsimus ka, kas selle õlirõhu näidiku saab paigaldada teisele autole (vw polo 1983). Kas ta hakkab tööle selle sama õlirõhu anduri pealt, mis käitab õlirõhu märgusignaali või vajab mingit keerulisemat andurit?
Diameeter 95 mm, sügavus sama. Kui tahad kasutada ainult märgutuld siis sobib selleks ka polo tuleandur, aga kui soovid ka rõhku näha siis pead ikka VAZ-i oma kasutama.
(23-08-2009, 14:08 PM)stennadi Kirjutas: [ -> ]Tere on kellelgi äkki käeprast ja saab öelda mis läbimõõduga on lada 2103/06 armatuurlauas kasutusel olnud kellade korpuste läbimõõduga ja sügavusega.
Ning kas vasakul pool rooli asunud õlirõhunäidiku mõõdud on samad.

Õlirõhu,temp. ja bensunäidikud on läbimõõt 52mm ja sügavus ca. 30mm (viimane oleneb,kust maalt kuhu maani mõõta,hetkel jätsin igasugu vardad-klemmid välja). Spidomeetri ja tahhomeetri vastavad näidud on 105 ja 50mm.
Kas seal keset armatuuri asunud kell on samas mõõdus õlirõhu/bensiini/vee näidikuga
Ei ole. Kell on läbimõõdult suurem.
Tänud! Vastused käes, minupärast võib selle teema lukku panna Smile