automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tiivaservade kaitse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lokari.de pakub mingit Karose nimelist kaitsematerjali tiivaservade kaitsmiseks kivitäkete ja rooste eest. See materjal aga on suhteliselt kallis ning nende pakutav transport kisub ka suhteliselt kalliks. Ehk on keegi näinud midagi analoogset ka meie kaubandusvõrgus?
(25-08-2009, 09:47 AM)rnx69 Kirjutas: [ -> ]Lokari.de pakub mingit Karose nimelist kaitsematerjali tiivaservade kaitsmiseks kivitäkete ja rooste eest. See materjal aga on suhteliselt kallis ning nende pakutav transport kisub ka suhteliselt kalliks. Ehk on keegi näinud midagi analoogset ka meie kaubandusvõrgus?
Kas meie kaubanduses saadav kivikaitse( ca100.-) ei kõlba?
Ma mõtlesin produkti all siiski sellist kummilaadset renni, mis seest täidetakse määrdega ning vajutatakse tiiva servale. Kivikaitse on pigem selline suhteliselt odav ja kiire vahend, aga kaitseomadused on neil enamasti suht kehvapoolsed.
EJ9 Civicul oli miski taoline renn tagumistele rattakoobastele pandud (kahtlustan, et juba tehases). Tolku sellest suurt polnud - tagumised rattakoopad ussitasid nagu teatud vanusesse jõudnud Hondadel ikka.
Miskipärast ma arvan, et see renn oli Hondadel niisama kuivalt paigaldatud?
Hondadel ongi see nn. renn seal kuivalt ja pigem kogub tiiva ja sisekoopa ühenduskohas niiskust... not good!

on olemas ju kere siiler, mis kuivades jääb vastupidavam kui tavaline kivikaitse.
Sellise "renni" idee oleks hermeetiliselt just katta pleki serv, kust tavaliselt rooste välja tulema hakkab, ise arvan, et kui mingi korraliku määrdega paigaldada ning aeg-ajalt kontrollida, pole hullu midagi.
Vaata sealt ka, kui küsid, äkki saad abi http://www.salutary.ee
küsi kohe Tarmot, tema teab asju täpselt. mina olen sealt igasugu asju saanud.