automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: Riga-13 originaal värvid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks vaja siis teada Riga-13 originaal värve.Big Grin
Ja kas Vanematel Riga-13'tel oli peal D-6 mootor ?
Riga-13neid oli kolme erinevaid tüüpi. Esimesed tulid välja Riga-11'ne viimase versiooni raamiga, sellel versioonil kasutati ka D6 mootorit. Ainuke asi mis neid raame eristas oli pika summuti kinnitus. Kõige uuematel käib D8e ning nendel "keskmistel" käivad D8 mootorid. Värve oli mitmeid, kõige tüüpilisemad vist punane-valge ja helesinine-valge. Tean, et on kasutatud ka ainult ühte värvi nagu näiteks üleni punane ning punane-valge mil on paak ka punane. Oli ka olemas beeþ-valge ning muidugi oli neid veel, aga hetkel unine sutsu ning ei meenu kõik. Big Grin

Kevin.
Nt. siukest värvitooni hakati Riga 13-el kasutama 1990 alguses
http://varjupaik.jjts.ee/index.php?actio...t&S_ID=265
Enda 1990 Riga-13 oli samat tooni kuigi porilaud olid valged
Mul oli kunagi Riga-13 millel oli peal D-6 mootor ja raam oli roheline, paak roheline ja porikad kuldsed. Aga hetkel teda enam pole, raam läks katki ja tol hetkel polnud uut riga-13 raami võtta ega keevitust ja ehitasin asja riga-7 raamile ümber.
Oli plaanis ehitada Riga-13 uuesti kokkuSmile
(30-08-2009, 15:21 PM)Suht jah Kirjutas: [ -> ]Mul oli kunagi Riga-13 millel oli peal D-6 mootor ja raam oli roheline, paak roheline ja porikad kuldsed. Aga hetkel teda enam pole, raam läks katki ja tol hetkel polnud uut riga-13 raami võtta ega keevitust ja ehitasin asja riga-7 raamile ümber.
Oli plaanis ehitada Riga-13 uuesti kokkuSmile

Sellise värvitooniga oli kindlasti Riga-11'nega raamiga, ehk siis kas taga- või eespaagiga. Riga-13'neid pole sellise värvitooniga kunagi toodetud.
Vaatasin ja uurisin enda raami.. See on kindlalt Riga-13 raam ja ainuke värv mis seal peal näen on roheline, teist värvi selle all ei ole.Big Grin Porikatega on sedamoodi, et Kuldne ei ole neil originaal, vaid on valge.
riga-13 d8 mootoriga varjandid olid ka oranz ja valge, nii te paak ja raam on oranz ning porilauad valged.
(31-08-2009, 19:22 PM)süüteküünal Kirjutas: [ -> ]riga-13 d8 mootoriga varjandid olid ka oranz ja valge, nii te paak ja raam on oranz ning porilauad valged.
Oli ka valge paagiga ja oranzi raamiga.