automoto.ee foorumid

Täisversioon: Küsimus hüdraulise siduri kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei teagi kas asja nimetus on õige, kuid tekkis küsimus nn. õliga töötava siduri kohta. Nimelt kui auto on kaua seisnud, kas siis on normaalne, et esialgu sidur ei lahuta? Tuleb mitu korda pedaali tallata ja siis hakkab tööle. Pärast seda töötab ilusti, lihtsalt pärast pikka seismist ei lahuta. Ise kahtlustaks, et päris nii olema ei peaks aga kindluse mõttes küsiks targematelt järgi. Enda autod kõik olnud trossiga siduripedaaliga või automaadid, õliga sidurisüsteemiga kokkupuuted siiani puuduvad....
Võtab kuskilt õhku (lihtsalt on juba niivõrd hõre) või on mõni agar omanik vahetanud õli ja jätnud õhutamata??
Vot nüüd 100% tõde ma sulle öelda ei oska, küll aga avaldan oma arvamust, kuna enda igapäevaliikur on ka hüdraulilise siduriga.

Kõigepealt küsimus, et kui pikk on pikk aeg, mis ta sul seisab?

Minu mõtted liiguvad sinna poole, et äkki tahab ta sul õhutamist saada?
Mingi nädala-paariga küll midagi ei tohiks juhtuda.

Pidurid ju jäävad ka seismisega kinni ja tahavad siis lahti saamiseks abi ja õhutamist kahh vahepeal (või tuleb see sellest, et seisvatel masinatel enamasti kõik vedelik ää vooland ja sellelst see õhk vahel?)

Diskulteerime nüüd Toungue
Tere.


Nõustun eelpool kirjutanutega ja pakun probleemi kõrvaldamiseks süsteemi õhutamist kuna ütled, et pärast mõnda korda tallamist asi töötab. Kui mansetid läbi oleksid siis asi nii ei tohiks olla.

Lugupidamisega
Marko
Ega ma täpselt ei tea kaua ta seisnud on, tegu on müügiplatsi autoga. Aga suured tänud vastanutele Smile
(13-10-2009, 21:35 PM)sqirrel Kirjutas: [ -> ]Ei teagi kas asja nimetus on õige, kuid tekkis küsimus nn. õliga töötava siduri kohta. Nimelt kui auto on kaua seisnud, kas siis on normaalne, et esialgu sidur ei lahuta? Tuleb mitu korda pedaali tallata ja siis hakkab tööle. Pärast seda töötab ilusti, lihtsalt pärast pikka seismist ei lahuta. Ise kahtlustaks, et päris nii olema ei peaks aga kindluse mõttes küsiks targematelt järgi. Enda autod kõik olnud trossiga siduripedaaliga või automaadid, õliga sidurisüsteemiga kokkupuuted siiani puuduvad....

Kas tunne on, et üldse siduri vedrusid ei suru kokku (käib nagu tühjalt) või on ikka tavaline vedrude kokkusurumise tunne?
Esimesel juhul on eelnevad jutud õiged.
Teisel juhul on leke väntvõlli kaelatihendis ja seistes (ühe öö näiteks) kleebib õliga siduriketta hooratta külge.
Kas tunne on, et üldse siduri vedrusid ei suru kokku (käib nagu tühjalt) või on ikka tavaline vedrude kokkusurumise tunne?
Esimesel juhul on eelnevad jutud õiged.
Teisel juhul on leke väntvõlli kaelatihendis ja seistes (ühe öö näiteks) kleebib õliga siduriketta hooratta külge.
[/quote]

Tundus nagu tavaliselt, tühja ei käinud...