automoto.ee foorumid

Täisversioon: Sport iz
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

cuda

Äkki on olemas keegi selline tark kes oskab öelda miks Iz Planeta Sport nii vähenõutud tsikkel on. Tegemist ju ikkagi suht võimsa asjaga. Kas asi on rohkem selle välimuses? Ma ise ka oman sellist masinat ja igasugusele jupile japile või planetsile teen vabalt lohku. Ja äkki oskab keegi aimata palju selliseid praegu eestis leida võib.:???
Planeta Sport on stock Planetast ja Jupiterist krõbedam küll.

Ise eelistaks järeleaidatud Jupiteri.
eks ta ole kallim ja ka ülalpidamine on kallim Sad
Üldiselt on kolm suuremat põhjust, miks Planeta Sport vähe huvi äratab:

1. Vähem levinud-> vähem varuosi
2. Ei kannata hooletusse jätmist sama hästi kui muud vene liikurid ->vajab head kätt.
3. Ebateadlik hirm masina ees, mida paljud ehk omal ajal himustasid, aga mida vähesed omasid (vaata punkt 1).

Eestis on neid vähe. Üldarv jääb ehk 30-40 kanti. Päring ARKi abiks siin.

Asp
eks ta oli kunagi noorte lemmik ja seetõttu ruunati nad korralikult ära, kuna oli ka potentsiaali. liigub ta timmituna ikka päris kobedalt. spordi osadest on tehtud mitmeid projekte ja mootoridetaile jääb järjest vähemaks. mina kasutan kaane all tehase pronksseibi, mis deforsseerib veidi mootorit. peab vastu küll.
spordi ostab ikka teadlik inimene, kes teab, et ta just seda tahab saada. sest paljudele ei meeldi nt ta paagi kuju. kuid stiil on tal puhas.
ja ka spordil on võimalust veelgi järele aitamiseks. igatahes mina ei kahetse, et oma jup5-e kunagi spordi vastu vahetasin, kuigi ka jupiter oli uus ja liikus hästi. ehk olen lihtsalt patrioot.

aga vähenõutud on ta ehk sellepärast, et ta on ikka suht kallis. originaalosadega ikka 10K ligi. selliseid vahepealseid ostjaid on suht vähe. kel raha rohkem, see paneb veel veidi juurde ja saab juba lääne oma. kel raha vähem, see lepib tavalise jupiteri/planeta/jawaga.