automoto.ee foorumid

Täisversioon: Albini mootorid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tegemist ei ole küll täna mootori identifitseerimisega aga see osa tuleb, kui saab tehtud pildid. Nimelt on tegemist rootsis valmistatud albini mootorpumbaga. Motol on 4 silindrit. Küsimus selline, kust võiks leida varuosi. Nimelt mootoril puudu jagaja koos saba ja sarvedega. Muud detailid tehtavad kohapeal aga jagaja koos sinna sisse ehitautd magneetoga on natuke keerukas. isegi ei tea mõnda sellist teist 4 cyl isendit, kel oleks jagaja koos muu kraamiga.

Tänud iga info eest või on kele äkki vedeleb midagi sellist riiulis.

tai
58021221
Kunagi ammu-ammu päästekompanii päevil sai neid remonditud ja omavahel kombineeritud. Suurt midagi ei mäleta enam, aga need albinid on vw põrnika mootoritega. Siin foorumis peaks päris mitmeid kasutajaid olema, kes nende hingeeluga igapäevaselt rohkem kursis on.
Sellisel asjal on tõesti peal põrnika mootor.Kui see aitab siis ma võin sellest pildi saata,kui see aitab?Anna teada.Omal seda kahjuks ei vedele...
Oleks kena näha küll R4 põrnika mootorit, mis vesijahutusega. ise kahjuks ei tea beetlest midagi.
võid uurida päästekompaniidest, kus nemad juppe saavad. Usun, et igal vähe suuremal päästekal on olemas vähemalt üks albin pump. Aga tõepoolest olid nad volkari mootorid, sai neid tartu metsade vahel kunagi usinasti tassitud metsatulekahjude ajal Smile
Kas tegemist on Albion 800ga, mis on rida 4 mootoriga?

http://forum.automoto.ee/showthread.php?...ght=albion

Dad.
Ma eeldasin ka, et tegu on albin 900 ehk põrnika mootori versioon. R4 mootoriga pumpasid me vist ei kasutanud kunagi ja ei tahtnud neid ka keegi remontida.

Päästekompaniisid ei ole enam ammu juba. Ja eks varuosad võeti mõnelt teiselt pumbalt. Kahest sai ikka ühe korraliku kokku.
Sven ...aga üks pump sobiks mulle nagu rusikas silmaaukkuWink

Dad.
selline näeb välja