automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kust saada BMW R-35 hargi leegreid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Teema siis selline, et kust saada hargi kokku panekuks vajalikke laagreid või kannatab neid mingite vene/ddr-i analoogidega asendada.

Dad.
Tondi motopoes olemas vene päritolu analoogid - mingi 200.- kr. oli vist komplekt.
Kõige lihtsam on esihargi laagrid hankida tavalisest laagripoest (vahet pole, millisest, kas või põllumajandus). Ise võtsin originaal laagrid (DFK) poodi kaasa ja otsiti mulle uued komplektid. Küsiti veel kas survepesurile(?), ma ütlesin ei, mootorratta esihargile. Laagrid ise on vene päritolu, laagrikuuli läbimõõt oli küll originaalist kaks sajandikku suurem aga see ei loe midagi. Leppisin vene päritolu laagritega, sest esihargi laagrid ei ole suure koormuse all. Kokku maksid laagrite komplekt 62kr (2x31kr). Laagrikausid istusid ilusti pesadesse ja pingutamisel lõtke ei täheldanud ning kuulid jooksid libedalt ja kergelt. Saksamaal pakutakse laagrikausside ja lahtiste kuulide asemel nn koonus-rull-laagreid aga hirmsa hinnaga (arvatavasti mugavuse pärast) eBay.de - laagrid
Tehakse ka originaal laagrikausse, kuid aga osad on alla igasuguse arvestuse (puudusid vist tsementpinnad nendel, mida ma juhtusin nägema) ning teised olid liiga kallid.
218201 Kuulid 5,5 mm 7/32`` 50 tk
Hiljem vist mindi 6.5 mm 40 tk üle. Laagri nr pole.
Omale sebisin kunagi Emmilise omad Tondilt.250.-EEKu küsisid.
Nüüd hea laagri pood Juveelitehases.``Igorin``Sealt kõik teised laagrid saanud.Lähipäevil jälle asja sinna.Võin küsida.