automoto.ee foorumid

Täisversioon: Anker Werke
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Kuna endal on huvi vanade võrride, mootorrataste jne vastu, siis sai hangitud endale hangitud üks Sachsi mootorit kandev isend Anker Werke, mis on toodetud Bielefeldis. Ratas on üsnagi roostes, kuid mitmel pool on aimatavaid kaunistusi, näiteks on tal paagi mõlema külje peal olnud kaunid kaunistused. Nimelt on külgedele joonistatud ankur ning kirjutatud anker werke. Samuti on veel torustikul aimatavaid kirju. Huvitavad on nahast tööriistakotid, mis kahjuks on aja poolt räsitud ja kahjustatud. All peaksid olema tal originaalsed rehvid, tagumine on enam-vähem korralik, aga esimene pealmine rehv on auklik.
Tahaksingi sellest isendist rohkem teada saada. Tahaksin väga teada tema täpsemat marki, sest "googeldamisest" pole täpsema margi selgitamisel kasu olnud. Võib olla annab abi ka raaminumber, milleks on 305927.

Pildid järgneval adrel: http://fotoalbum.ee/photos/eugu1/sets/914933

Ette tänades
Jürgen
Mul on selle isendi paak ja ketikaitse olemas üsna korralikus originaalvärvis. Kui vaja, saad sealt teha maketi uute kaunistuste tegemise jaoks.

Mis isendisse endasse puutub, siis 98 ccm mootoriga asju tootis mitukümmend firmat. Enamvähem olid nad kõik põhiosas sarnased (sh palju tüüposi). Kui paned siia oma liikuri fotod (sh detailfotod), siis saaksid lgp. kaasfoorumlased vast komemnteerida, mis on õige/vale, mis on puudu jms.
Pildid on aadressil ilusasti olemas ja vist peaaegu kõik on õiged tükid, niipalju kui näha on. Ilus komplektne ratas! Ja totaalselt rooste poolt hävitatud.
Mingit infot saab sachsi mootoriga võrride lehelt, pole hetkel aega aadressi otsida, vb oled ise seda lehte juba vaadanud ja pole abi. Peale lõunay vb saan midagi lisada ja kindlasti selleks ajaks teadjamad ka kirjutanud.
Mootor, rattad, esihark on standartsed tükid, nendega suurt probleemi pole jah, Paagi saad Valdo käestSmile, üht-teist annab ehk parandada, siis paaki benssu ja veidi õli - ning tuldCool.
Tjah, ega ei oskagi rohkem kosta. Spetsiaalselt ei hakka otsima aga lihtviisil midagi ei leia tõesti. Vaatasin ka venelaste Mootorratta entsüklopeediat, seal Ankeri jutt sees aga midagi konkreetset pole, on üks foto sinise paagiküljega 98 ccm mootoriga isendist aga ei mingeid marke ega tüüpe.
Tänud vastamise eest. Valdo plaanist oleksin vägagi huvitatud.
Vene entsüklopeedias selline pilt, muidugi parema kvaliteediga
http://i49.tinypic.com/2ni8txf.jpg
Mul kunagi oli selline aparaat, müüsin umbes 10 aastat tagasi Sillamäele Igori nimelisele mehele. Peaks olema tänase päevani tema käes alles ja vist ka restaureeritd. Algselt oli komplektne ja originaalne kuid väga roostes.Pilte alles ei ole aga Igori number on olemas, kui on huvi, siis PM