automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tundmatu "junn"
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Saanud inspiratsiooni eelnevatest teemades
Suruõhu turbiin, mul on siiani kasutusel väiksem ja nurgaga versioon sellest.

Dad.
Ehk siis inglise keeles "die grinder", lamellmootoriga. Sel ajal vaevalt veel turbiinmootorit teha osati. Ega tal muud erilist väärtust peale nostalgilise pole kah praegu. Ja selle saad teada siis, kui oled maha müünud - ehk et nii palju on väärtust, kui keegi maksab.
Reede õhtud mõjuvad alati natuke imelikult ...

Dad.
(22-01-2010, 23:45 PM)kass Kirjutas: [ -> ]Tänud vastajatele! Arvasin ise ka , et eks ta üks vana ja kallis asi on! Kohe peaks üks soomlane tulema ja selle ära ostma, pakub tuhat rootsi krooni! Ise tahaks, et jääks ikka Eestisse aga noh, tonn sek-i muidugi on suur raha ja just praegu oleks ühe asja jaoks raha hädasti vaja ja ega siin Eestis ikka õiget hinda ei pakuta nagu nii. Muidu on veel natuke roostetanud saksa sõjaväe naelu, vist isegi ss-i omad! Kui keegi on huvitatud.... Toungue Toungue Toungue


SS-naelad on originaalid või koopiad? Mul on tarvis originaal-SSrihmale paar originaal-auku juurde teha. Kardan, et tavalise naelaga tehes ei ole tulemus originaal.

Edit: Minu erakollektsioonis on palju originaal-asju.
Vahetada ei taha millegi vastu? Mul oleks pakkuda originaal Saksa SS kannel (haruldus). Asi on kindlalt originaal, langes venelaste kätte vangi kohe sõja alul ja üle elanud ka Leningradi blokaadi ,millest annavad tunnistust arvukad hambajäljed kandle tagaküljel. (NB! HARULDUS!)