automoto.ee foorumid

Täisversioon: küünlad mosse 2140\'le
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

siim185

tre raffas mis küünlaid te mossele soovitate?
mina paneks täiesti tavalised mossele ette nähtud vene küünlad Smile
A20D1 (D-täht siis vene oma) Cool
Kui tegu deforseeritud mootoriga, siis A17D1 Cool
Oli vist nii?

Mingeid (oma parameetrite poolest sobivaid) Boschi omasid sai kah proovitud, erilist vahet nagu korras vene küünaldega ei olnud.
Mitme elektroodiga küünlaid ei tasu panna ja vene omasid ammugi mitte-10-nest 1 on korralik!!:mad:
Kunagi sai päris palju proovitud erinevate firmade tabelite järgi teisendatud küünlaid mossedel.Kõige paremini töötasid ikkagi vene küünlad.Põhjus oli selles,et kui mootor on mitu korda \"täis\" tõmmanud,mida mossedel ikka juhtub,siis lääne küünal jääbki pärast mitut puhastamist üle lööma.Vene küünal pärast selliseid \"tsükleid\" toimis paremini.Kuid ma olen nõus ,et kui panna uued lääne küünlad,võivad toimida nad paremini, kui uued vene küünlad.Mina Bocsh`dega sõitsin muretult suveläbi,kuid probleemid saabusid just talve saabudes.

gran

kõige õigem on mosse spets küünlad Wink
Vene küünal ikkagi üleprahi parim mossele.Enda mosse ostust siis 2 aastat möödas ja töötavad muretult nii suvel kui talvel.
Ise olen vene küünaldega ennast puru jamanud... ostad uued võtad pakendist välja teed puhtaks viskad peale, saad natuke aega sõita ja siis kui järgmine hommik lähed käima panema läheb kuidagi käima (2sil törtsub) ja kui maha võtta on pooltel küünaldel läbi isolaatori ülelöök. Panin välismaa NGK BP7ES (vist) peale ja oli korras ning erilist jama ei ole olnud. Aga eks igaüks kasutagu neid millega käib korralikultBig Grin

eints

kui mossega sõitsin proovisin korduvalt autoturult ostetud vene küünlaid mis olid mossele mõeldud. rohkem peavalu kui asi väärt oli...kuna kiiruga oli järjekordselt üks küünal vaja ära vaheteada siis sai laagri maksimarkesit ostetud mingid universaalsed küünlad mossele ja ladale. equiem(kirjapilt võib väga vale olla aga midagi sinna kanti) hetkel sõidab sama masin nende samade küünaldega juba teist aastat ilma igasugu jamata
N9YC oli kirjas nende champilioonide küljel millega minu mossele meeldis töötada, küünlad sai hädakorras mahakeeratud ühe 5 aastat seisnud 412 pealt nende läbisõitu ei oska minu kätte juhtumise eelselt arvata kuid mul sõitsid nad ghmm... ca 10000 ilma jamata.