automoto.ee foorumid

Täisversioon: BMW 518 ei käivitu!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, kuna olen üsna võhik autodealal , siis loodan siit leida abi või soovitusi.

Nimelt jube nädal tagasi sõites veel kell 19 ajal oli kõik korras, mitte mingisuguseid imelike asju ei märagnud. Hiljem juba kella 22 ajal auto lihtsalt ei tahnud käima minna, ja pole siiamaani läinud. Mõtlesin algul et akuga ehk probleemid, kuna üsna vana aku ka(varem pole kusjuures akuga ka probleeme olnud), aga akus powerit on , ja raadio tuled kõik töötavad.
Niisiis kui käivitada siis lihtsalt ei saa autot tööle.

Ma ei oska midagi täpsemalt kirjutadaBig Grin aga milles võib asi olla , mida saan ise proovida või kontrollida? (kuidas)
Kas kütusepaagis midagi külmunud(vesi põhjas)
Kütusepump umbes vms?
...

tänan väga , kes oskab abiks olla !
põhiasjana kontrolli ikka kas kütust on, ja kui on siis kas ta ka mootorisse jõuab.
(22-01-2010, 13:57 PM)mell11 Kirjutas: [ -> ]BMW 518 ei käivitu!

Ehk täpsustad, mis peitub selle "518" taga. Saan aru, et 1800 kuubikune bensiinimootor. Aga edasi? Karbussiga - pritsungiga, bensiinipump mootori küljest ajamiga või elektriline? Äkki on hoopis mingi isearetatud diisel? Mis aastast? Et teadjamad saaksid mingigi alginfo. Niimoodi pimesi on ja miljon varianti ja kõigi kirjeldamine siin võtaks aastaid.
Tegelikult siis eriti mõistatamist ei olegi, Bmw 1.8l mootorid olid viiesel seerial ainult E34'al, kui just ei ole 2000+ aasta auto. Mootorid siis M40B18 ja M43B18. Pritsungiga mõlemad. Smile

Aku viga ei saa olla, kui mootor korralikult starteriga ringi ajab. Kõige esimesena ja lihtsam on jah kontrollida, kas kütet tuleb peale. E34'jal vast kõigil olemas paagipump, seega otsi kapoti alt paagist tulev voolik ja vaata kas süüte andmisel hakkab bensiini tulema. Ülejäänut on juba keerulisem seletada foorumi kaudu, ja kui ikka täielik võhik autode alal, siis targem ikka näidata mõnele tuttavale või teenindusse.

Muidugi veel olemas selline koht, kust võid viisakalt küsides abi saadaSmile:
http://foorum.bmw-club.ee/
Tegelikult oli ka E28 kere peal 1,8 mootor, karpaga.