automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volvo 340 jõnksutab
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

vulvuracer

Mul volvo 340DL 1,7 mootoriga, kiiruselt 70-90km hakkab jõnkustama ja jõud kaob ära. See sama juhtub vahepeal harva mäest yles minnes.
Karburaator ja bensupaak on puhastatud. Ei oska enam kuskilt viga otsida... äkki oskab keegi nõu anda????

Volvofriik

vulvuracer Kirjutas:Mul volvo 340DL 1,7 mootoriga, kiiruselt 70-90km hakkab jõnkustama ja jõud kaob ära. See sama juhtub vahepeal harva mäest yles minnes.
Karburaator ja bensupaak on puhastatud. Ei oska enam kuskilt viga otsida... äkki oskab keegi nõu anda????
Diagnost.Seguga on midagi korrast ära.Aga kummale poole,seda näitab ikkagi CO sensor.Mul teeb 200-ne sama,ainult et kiirendades.
kiirendades võib olla probleem segu rikkuses.(saab liiga palju kätte)

Volvofriik

sama kahtlus siinpool ka.Hakkangi just nõela ja kaevu vahetama.
Kontrolli bensupumba rõhk üle ning vaheta bensu filtrid. Karpa puhul võib anomaaliat tekitada paigast ära ujuki kambri tase, kiirenduspump.
mull on see viga et tahab v2lja sureda 340 kui kaasi maha v6tan ja et kohapealt minema l2hen siis peavad oleme k6rged tuurid
ma lasin just kabussile remondi teha ja asi jookseb nagu siidi, karpa vaja ikka korda teha ja süüde ka eks siis on näha.Mul on küll 1,4l renoo mootor aga vahet pole, preaegu kannatab 77-nda aasta masinaga 200-300km järjest vurada niiet ei saa arugi.Tegemist on suht lihtsa konstruktsiooniga, niiet vägapalju kontrollimist vajavaid kohti pole, ahjaa, mul lõpetas sil korraliku töö ka vahepeal, jagaja küljes olev kondekas.