automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaasiseade ei lähe tööle
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Eile oli autol külma tõttu käivitamisega raskusi, lõpuks sai käima tõmmatud töötas ilusasti ja sai sõidu ajaks gaasi peale lülitatud. Täna hommikul läks auto käima aga gaasi peale ümber ei lülitu.Gaasi on pool paaki.
Ning tänased kaks väljasuretust ei ole õnnestunud esimese katsega, st. süüde välja võti välja aga auto töötab edasi. Välja lülitub siis kui uuesti ´´käima panna ´´ ja siis gaasi lülitit vajutada ja kuna gaasi ei hakka peale andma siis sureb välja? Milles asi võib olla? (Gaasilülitil tuli süttib mis näitab et on gaasi peale lülitatud aga sureb välja)
Tere. Missugusest gaasiseadme põlvkonnast juttu 1 või2? Peaks olema sul seal aurusti juures filter.See võib umbes olla. Samas võib sul läbi olla kaitse mis on selle kütuse ümberlüliti el süsteemis.
Mul oli Audi 100 2,3 mootoriga ka gaasiga,oli 3 põlvkonna seade,see hakkas jukerdama peale 15 külmakraadi.Spetsid ütlesid,et fekaal gaas,kui aga auto öösel leiges garaasis seisis võis olla ka külmem ilm ,aga auto töötas.Gaas lihtslt ei tule balloonist välja.Väljas töötavad torumehed riietavad ballooni puhvaikasse(eelsoojendatud ballooni).
Paistab et asi oli külmakraadidega seotud(neil päevadel oli -25..-28 kraadi) Nüüd jälle töötab
Suvine gaas.
Kas gaasi on eraldi suvist ja talvist?
Tanklast küsid,kas on ikka talvine.