automoto.ee foorumid

Täisversioon: NSU ZDB 201 PONY
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oma Saares müügil NSU, ehk kellelgi huvi!!
http://www.omasaar.ee/index.php?content=...t=1&pos=42
Täname info eest! Huvi muidugi on, aga sellist raha ilmselt ei ole, mida küsitakse. Sellest tsiklist on vist ka siin foorumis varemalt juttu olnud ja on seda ka proovitud müüa, küll mitte "kokkuleppe hinnaga".
Teisi täpselt sellise mudeli 200 ccm 2 - taktilisi NSU tsikleid ei teagi Eestis olema, muidugi neid võib ka olla kellelgi. Kuigi tehti neid 2-taktilisi NSU-sid 10 aasta jooksul kusagil 90000 tk (mitte neid Pony - mudeleid, vaid erinevate mudelite lõikes kokku), pole neid eriti meil säilinud, vb pole ka eriti palju olnud. Ja eks need 2-taktilised väikesed aparaadid sõideti üsna peeneks ka, kasutati kogu resurss ära.
Pony mudelid erinesid tavalistest ZD mudelitest tagasihoidlikuma viimistluse (vähene galvaanika) varustuse poolest.
Antud aparaat tundub tõesti päris audentne ja originaalis olevat, kas just 98 % , seda ei oska kommenteerida, ei ole matemaatikas nii tugev ja eks see on selline "vanatehnika poliitiline" arvutustulem.
Vaatasin ka Pony pilti,pole viga, aga hind ei ole minule,selle raha eest saab juba kobeda 4T masina,minu jaoks need 2T nagu võrrid aga kogun ikkagi neid ka.Arvan et nei Pony-sid on ikka Eestimaal mitmeid,minul küll ei ole(omateadaSmile)
Hing ei andnud rahu, kirjutan veel! Toungue
Kindlasti ei ole müügis olev tsikkel ZDB 201 Pony ja pole ta ka aastast 1935 ning ka mitte 98% originaal. Peaks olema tegu ikka ZD 201 Pony ja 1936 ja üles (kui mu silmad ikka õigesti seletavad, piduripedaal vasakul kanna all, uuem paak). Tuled justkui mõlemad võõrad, tagumine muidugi kindlasti, releeregulaatori karp ka justkui M72/M1A nägu, kindlasti leiaks veel midagi norida. Aga ikkagi ei usu, et neid "suuri" Pony-sid meil eriti kusagil varuks oleks.
Tervitused foorumlastele üle pika aja.

Kas keegi salvestas ka pildid omale arvuti ? Kui pole palju palutud ehk saadab keegi mulle mailile ala310@msn.com
Pakkus ka mulle seda juba 3.a tagasi aga vaatama ei jõudnud minna!

Ala310
Jutt peaks käima vist sellest isendist: http://www.soov.ee/vaata.seam?id=2244940&cid=419871

///Soovi linkimine vist väga hästi ei tööta või viga minus, igatahes see isend on seal saidil mootorrataste müügi osakonnas üleval, pea iga päev uuendatakse kuulutust.Smile
Kuna teema selle NSU-ga tõusis jällegi päevakorda Leiunurga alafoorumis (üldse selle tsikli kohta juba mitu teemat selles foorumis olnud), siis lisan siia mõne rea.
Nagu näha, on originaalsuse % langenud 98-lt juba 90-le ja näit. ksf! Aramex väidab kindlalt, et asi on sellest %-st kaugel. Aktiivse mehena on ta vb seda masinat ka kaemas käinud, paari üldpildi järgi on üsna raske asja olemust hinata. Igal juhul on tegu üsna komplektse ja algselt säilinud masinaga, seda kindlasti. Ilmselt on peamised probleemid just elektriseadmetega. Originaalsetest sumpsidest, tuletorudest jms on tegelikut vähe rõõmu, lihtsam on need vahetada uustoodangu vastu.
Mulle , kui huumorisõbrale teeb kõige rohkem nalja fakt, et omanik ei oska määrata tsikli marki ja väljalaskeaastat, küll aga on osav originaalsuse hindamisel. Kui nii võtta, siis on selline "ZDB PONY" tõesti väga haruldane ja seda hinda väärt, kuna neid ei ole üldse toodetud ja seepärast ka üliharuldased on. Millalgi pakkus omanik, et neid on toodetud 255 tk, st ajas segi mudeliga Z251, mida toodeti ainult ekspordiks (müüdi ka Eestis, üks säilinud masin on Austrias).
Üks endine kirjasõber Saksamaalt kurtis, et ostis 5 aastat tagasi Ida-Saksast ZD200 1050 euro eest (lõppu lisas kurva ja rasvase hüüumärgi) ja see oli halvas seisus (umbes sama, mis see saaremaa asi). (Ja paras talle, oleks mu sõber edasi olnud, mul oleks ka temast kahju olnud).
Vaat sellised lood. Aga vabad mehed vabal maal, võib küsida mida hing ihkab ja lolle on peale minu ka, vast mõni ostab millalgi küsitud hinna eest ära ka...