automoto.ee foorumid

Täisversioon: k:hädas k-750 mootori leidmisega!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kaasfoorumlased kas tõesti kuskil ei leidu külgkorviga mootoratta k-750 töötavat mootorit ülejäänud asjad juba taastatud kuid asi seisab mootori taga kas need tõesti otsas või emexisse viidudRolleyesSad oleks väga tänulik kui kusklit saaks osta mootori oma projektile.Pakkumised teha ps!

Ette tänades Raimo
äkki ülted kus elad?
meie piirkonnas on allikad kust võimalik saada.aga ei ole kindel.ehk tuleksid kohale.siis ehk leiad.
izhi mootorit ei saa sinna peale sokutada?
(21-02-2010, 11:31 AM)saku777 Kirjutas: [ -> ]izhi mootorit ei saa sinna peale sokutada?
Ha- ha- haa! Mootorisokutaja hüva nõu!
(21-02-2010, 12:00 PM)Veteran Kirjutas: [ -> ]
(21-02-2010, 11:31 AM)saku777 Kirjutas: [ -> ]izhi mootorit ei saa sinna peale sokutada?
Ha- ha- haa! Mootorisokutaja hüva nõu!

Pole siin naerda midagi! Saku vb ei tea täpselt kui vana ta on, aga mootoreid on ta kibe käsi vahetama ja asendama, see on kindel ! Võiks parem õppida meistritelt, mitte naerda! Need Saku - nimelised (näit. Sakualma) on ennegi foorumites ilma teinud ! Cool

Teemaalgatajale - kui juhtub lugema - minul on komplektne K750 mootor, karburaatorid puudu (midagi leiaks ka vb), gener. , käigukast küljes. Aga seisukord teadmata ja tahaks ka raha selle eest saada. Kui ikka on vaja K750 mootorit. On olemas ka mingi 750M mootor.
Mis vahe on K-750 ja K-750M mootoritel?
Sina saku777: mingit izhi mootorit ei olegi plaanis peale panna ja mingit rämpsu ei ole mõtet pakkuda vana mootor jooksis kokku ja lõhkus mootori nii ära et selle tegemine läheks väga kalliks ja ma arvan et selles ei ole midagi imelikku kui keegi uut mootorit vajab!
(21-02-2010, 12:58 PM)allan72 Kirjutas: [ -> ]vaata http://varuosad.ee/index.php?a=1&b=47
Tase.
Võta ja vali ise kuis süda soovib.
Igatahes vinguda et kõik on kallid ei ole mõtet.
Igas hinnas neid seal võtta.
Nagu keegi kunagi siin foorumis ütles siis: Uunikute taastamine pole vaeste lõbu.
Samas alla 5K mootor , miks ka mitte...
Taastamise peale on juba raha küllaga läinud ja keegi pole öelnudki et see odav lõbu on.Nagu paljud siin foorumis on ,et hakkavad taastama ja siis mõtlevad ah kas on mõtet jne ja müüvad maha kellegile projekti maha ja siis pärast halavad, et miks ma ise seda korda ei teinud.Olen arvestanud sellega, et maksab. Vana mootorit ei ole mõtet lihtsalt põhimõtteliselt teha, sest väntvõll ,kolb, silinder,klappid on viga saanud.
pmst on olemas ja oletades et sul vana mootoril on need nipet näpet jupid olemas mis minuomal puudu on..Smile olemas on ka k-650 mootor mis ei liigu ja kolm käigukasti..Smile yx ei tööta + kaks starterit, need vajavad remonti. aga ainuke kamm on selles et see kõik asub ruhnu saarel..Big Grin aga lennuliiklus on meil siin 0 hetkel! kui siis nädalakese kahe pärast taastub ja saan saata Pärnu lennujaama ning muidugi teen värsked pildid sulle lähi ajal.
see teema kisub juba vägisi turuplatsiks. igasugu pakkumised ja arvamused saatke privaatsõnumiga teema algatajale. see teema lukus