automoto.ee foorumid

Täisversioon: Elektriline etteandepump karburaatormootorile?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Karjuv vajadus on leida 12V pealt toimetav pump, mida saaks kasutada sõiduauto karburaatorisse bensiini pumpamiseks. Karburaatori toiteahelas ülevool olemas.
Mujalt maailmas leiab netiotsinguga neid küll, aga eestis pole ette jäänud... Näiteks sellist vms siis vaja;
Mina ostsin enda Rover SD1`le sellise viguri Salome Autost Tallinnast Kadaka teelt, see pidavat olema mingi universaalne karburaatormootoritele sobiv elektriline bensiinipump (väga sarnane pildil olevale).
Mälu järgi oli hind igal juhul alla 500 eegu aga täpselt ei mäleta.
Parim pump, mille ma leidsin ja ka väga edukalt off-road autol kasutan, on Thermo King pump, mida kasutatakse veoautode haagistel külmutusseadme mootorite kütuse üles pumpamisel. Ei ole küll kõige odavam (maksis mäletamist mööda mingi 1500 raha), aga töötab igasugustes oludes ja iga ilmaga. Tallinnas saadaval VTO tehnikas, Betooni tänaval.
...ja zaz kero pumpasid pakutakse kuuldavasti nt Videviku uulitsas. Hind on neljakohaline (tuhatkond).
zaz foorumist saab maksin mina endaoma eest 150 eeku töötab patrolil väga hästi
ca 10 aastat tagasi oli Tartus Turu tn. keldripoeke, (MG Auto vist oli, nüüdseks kadunud sealt) mis pakkus kataloogi alusel erinevate bensupumpade tellimist, alates survetest kuni mõõtude-otsteni välja. Vahetusse läks ühe Honda eriline bensupump, (ilma ülevooluta, väikese rõhuga karpa) mis originaalis maksis 4,5k, sealt tellides maksis 800,- ja töötas suurepäraselt kaua.
Moskvitsh, millel oli loll komme bensupumbast bensiin karterisse lasta, sai endale Vene sõjaväe diiselkütteseadme etteandepumba, plõksis aastaid.
Lammutuses peaks selliseid olema hunnikute viisi.
Mul omal ka üks selline vedeleb (toitis kunagi fiero karpat, mis oli pandud ärakoolend monopritse asemele), kui mujalt ei saa siis võin mingi stolniku eest ära anda.
Mure murtud- sai just selline Hüco pump, nagu mu esimese postituse juures oleval pildilgi, koju toodud.Smile

Minu poolest võib teema lukku panna või ära kustutada.Wink