automoto.ee foorumid

Täisversioon: Head, hinna/kvaliteedi suhtega autovärvid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna varsti, mingisuguse aja jooksul oleks nõudlust ~3kg helesinise autovärvi jaoks, siis küsin siit targematelt et mis oleks just see millega värvida. Tööd teeme, ise, eeltööd teeme ise, alla saab (kõvendiga) Inter Trotion hall krunt ja osaliselt ka Dinitroli masteksit.
Valga värvipoes, algab Glasurit värvi kilohind kuskilt 700 lähedalt, siis otsin väheke mõistlikumat varianti, kuna värvi peale puhtalt läheks 2100,- sel juhul. Tean, et äkki saab nii hea, olen Glasuriti rekkavärvi kasutanud ja jätab väga hea üldmulje ning olemuselt on ta kõva, ei vaja pealmist lakikihti küll, aga mis siis saab kui seegi peale kanda?
Värv võiks siiski olla lahustibaasil, nitrovärv. Vesivärvidega on vähekene jama selle värvi ja vee lahustuvuses ja lakk on hädavajalik + värvi läheb ~kilo jagu rohkem mis ka maksab üldkokkuvõttes ehk rohkem.
Jään soovitusi ootama.

Jaanus
Oleneb millega tegu on, kui mingit rapet, siis on mainitud Glasuriti akrüül liiga hea, mingi sadolin ajab asja ära. Kui midagi korralikumat, siis on Glasuriti veoautovärv just see miinimum, millega saab parima hinna/kvaliteedi saab kätte suht lihtsa vaevaga (pole lakiga jamamist). Olen sellega (kah valga värvipoest ostetud) mitu masinat teind ja võib rahule jääda. Sinna laki pealekandmine ei anna suurt midagi juurde.

Samas, kui tippkvaliteeti taga ajada, siis tuleks ikka lakialuse metalliku poole vaadata, samas nendega töötamine eeldab juba suuremaid kogemusi.
Päris rape pole, mis värvi läheb. Tegu vana klassikuga, sihikut nina peal kandva autoga.
Saddolini ei vaata absoluutselt, sellega võib külamees belarussi värvida. Klassikule peab ikka midagi paremat selga ajama.
Enamus netipoodides on ka näha värvid küll, aga tooni ja hinda peab nende käest ise küsima. Kasu miskit, näost näkku müüjaga on ikka hulka mugavam rääkida.
Samuti huvitun faktist, et palju võiks ühe W123 mersu kerele täielik ülevärvi kogus olla. Ise arvestan umbkaudu 4 kiloga, aga kas sellest tuleb välja ja piisab?
4 kilo maksab vist omaarvestuse järgi 2800,- ligikaudu mida polegi tegelikult palju.
Ehk oskab ka keegi rääkida, et ehk pakub keegi teenust kambri kasutamiseks ja palju see maksta võiks.
(05-04-2010, 20:19 PM)canyondrift Kirjutas: [ -> ]Valga värvipoes, ...

Oleks ise vägagi huvitatud (vaja gaz69-le lasta värvi segada) - kus täpsemalt see pood Valgas asub?
Kas nad segavad toone ise? Kui jah, siis mille järgi - kas võtavad "proovi", või käib asi manuaalselt (silma järgi)?
Asub Valgas, täpselt AKR-i juures
http://www.abautotrans.ee/varvikeskus.html

Segavad nad koodi järgi, võimalus on detail kaasa võtta ja silma järgi kood võtta või otse koodi järgi panna. Poes on müügil kõike mida värvimiseks hing ihaldab, liivapaberist vesibaasil värvideni välja.
Glasurit rekkavärv maksis seal minuteada ~700,- liiter ja autovärv, mis jääb natuke siledam maksis nii ~1000 kanti