automoto.ee foorumid

Täisversioon: Edukalt toimunud: Retro Night Race II
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ahoi

Ilmad on juba soojad ja lumi on läinud. Viimane aeg on talvekorterist väljatuua oma silmarõõm ja panna ta proovile ühel põneval võistlusel.

On rõõm teatada, et taas on tulekul Retro Night Race. Seekord osa II. Start antakse 15. mai kell 20.00 Saku Suurhalli eest parklast ja seekord on stardikorraks ühisstart. Raja pikkus on 120-150 kilomeetrit ja ürituse kestuseks on plaanitud 4 tundi. Keskööks peaks olema kõik võistkonnad tagasi. Endiselt on punktide leidmiseks vihjed. Seekord jäävad välja koordinaadid oma tavapärasel kujul. Lisaks aga võivad tulla kaart, fotod jmp. Seda näete stardis. Lisaks on uuenduseks keskmise kiiruse välja jätmine, sest selle arvutamine läheb võistlejatele liiga keeruliseks. Kogu võistlus on varustatud ajaliste lõikudega, millest varem ei tohi punkti jõuda. Kõik ajad punktide vahel on mõõdetud kella 20.00-23.00 vahel arvestades liikluskoormust ja valgusfooride töötamist. Esimesel võistlusel mõõtsime need ajad tipptunnil ja öösel pidid paljud võistkonnad punktides ootama. Lisaks võivad olla punktides ülesanded, mille peate ära täitma, et saada infot järgmise punkti kohta.

Ajavõtt on endiselt elektrooniline ja loodame, et seekord jäävad kõik jaamad alles. Rajal on 20 kontrollpunkti, mis tuleb läbida õiges järjekorras. Vastaste järgi sõita ei ole mõtet, sest teil ei pruugi olla üks rada. Kasutusel on orienteerumisvõistlustelt tuntud "liblikas". Selle liblika seletab lahti võistlusjuhendis olev joonis. Aga lühidalt öeldes: Kõik läbivad sama arvu punkte ja sama teekonna, aga erineval ajal.

Enne võistlust on ka esimese etapi pidulik autasustamine.

Võistlus algab eelregistreerimisega kell 18.30. Kell 19.30 toimub esimese etapi autasustamine. Kell 19.45 toimub võistlejate koosolek ja orienteeruvalt kell 20.00 antakse võistkondadele stardipauk.

Võistlema on seekordki oodatud võistkonnad, kelle liikumisvahend on kas 25 aastat või rohkem vana. Korraldaja võib lubada starti ka uuema väljalaske aastaga sõidukeid, aga seda eriloal.

NB! Osaleda võib ka mootorrattaga.

Võistkonna suurus on piiratud sõiduki tehnilises passis olevate istekohtade arvuga.

Osavõtutasu on kuni 1. mai 250 krooni võistkond. Hiljem ja kohapeal tasudes 350 krooni võistkond.
Tasuta saavad starti esimese etapi esikolmik ja poole hinnaga kohad 4-6.

Panen siia ka väikse pildimeenutuse esimese etapi stardist:
http://www.okcomposter.com/index.php?id=23255

REGISTREERIMINE:

E-maili aadressil: Joonas@okcomposter.com. Vabade kohtade olemasolul kohapeal.

Registreerimisel teatada:

Võistkonna nimi:
Võistkonna liikmete nimed koos perekonnanimega:
Võistkonna automark:
Auto väljalaske aasta:
Auto reg. number:
Kontakt telefon:
E-mail:

Võistkond loetakse registreerunuks peale stardimaksu laekumist MTÜ OK Composter arveldusarvele 221039164068 MTÜ OK Composter. Tasumisel märkida selgitusse võistkonna nimi.

Rohket osavõttu ja aktiivset registreerimist oodates

Joonas Väärtnõu
Retro Night Race peakorraldaja
Joonas@okcomposter.com
5226895
Tere

Võistlusjuhend on saadaval aadressil: http://www.okcomposter.com/public/2010/1...juhend.pdf

Küsimute ja ettepanekute osas ootan kirju aadressil: Joonas@okcomposter.com

Registreerunute nimekirja näete aadressil: http://www.okcomposter.com/?id=23256


Joonas Väärtnõu
Night Race peakorraldaja
5226895
Hei

Jagan natuke uut infot tuleva ürituse kohta.

1. GPS ja arvutikaart ei ole enam kohustuslik. Kuna tegemist on retro üritusega siis gps ja arvuti ei lähe ürituse stiiliga kokku. GPS-i ja arvutikaardi asenduseks on meil igale võistkonnale detailne kaart ja kogu muu vajalik info võistluse edukaks läbimiseks.

2. Kõik, kes kardavad, et ei tunne Tallinna piisavalt, ka teile on mõeldud. Iga võistkond saab meie poolse infoga hakkama ja suudab selle abil läbida kogu raja. Internetti ja infotelefoni ei ole vajadust kasutada.

3. Seoses selle uuendusega võite kohale tulla ilma ettevalmistuse ja erilise varustuseta. Varustuses on vajalik lamp, pliiats ja stopper(mobiili oma ajab asja ära). Selline muutus teeb sõidu võrdsemaks ja võistkonnal, kel pole kallist tehnikat on samuti võimalus võita.

Endiselt ootame registreerumissoove aadressile: Joonas@okcomposter.com. Praeguse seisuga on registreerunud 5 võistkonda.

Mõnusat kevadet soovides

Joonas Väärtnõu
Retro Night Race korraldaja
Hei hei

Tuletan kõigile meelde, et täna on viimane päev, kus saab odavamalt registreerida Retro Night Race II-le. Kes kindlasti plaanivad tulla säästaks sellega 100 krooni.

Registreerimiseks on vaja saata mail aadressile: Joonas@okcomposter.com

Registreerimisel teatada:

Võistkonna nimi:
Võistkonna liikmete nimed koos perekonnanimega:
Võistkonna automark:
Auto väljalaske aasta:
Auto reg. number:
Kontakt telefon:
E-mail:

Võistkond loetakse registreerunuks peale stardimaksu laekumist MTÜ OK Composter arveldusarvele 221039164068 MTÜ OK Composter. Tasumisel märkida selgitusse võistkonna nimi.

Hetkel kirjas 7 võistkonda

Joonas Väärtnõu
Retro Night Race peakorraldaja
Joonas@okcomposter.com
5226895
6 päeva jäänud ja 16 võistkonda kirjas. Vabasid kohti on veel küllaga. Kellel ei ole nädalavahetuseks plaane veel tehtud, siis olete oodatud osalema.

Hakkama saavad kõik ja kõigil on ka võrdsed võiduvõimalused. Üritust toetab ja sõitu kergendab Telemedia AS ja Kontakt.

Võistlusjärgselt kastab võitjate kurku AS Liiwi Heliis.


Tule kohale ja sa ei kahetse. Kui kahtled praegu, siis võimalus on end ka kohapeal kirja panna.

Joonas Väärtnõu
Retro Night Race II peakorraldaja
Homse Retro Night Race II võistlusinfo

Võistlustrass 20 kp-d ja kokku 69,77 km. Võistlus toimub ühistardist ja start antakse kell 20.00. Kokku 6 erinevat raja varianti. Kohapeal algab registreerimine kell 18.30. Enne võistlust toimub ka 1. etapi autasustamine. Palun esikolmikul kindlasti kohal olla. GPS, telefon ja arvuti ei ole kohustuslik, kaart ja kogu muu materjal korraldaja poolt.

Endiselt ootan registreerimisi juba homme toimuvale võistlusele. Võistluse start Saku Suurhalli eest.

Registreerimine käib lihtsalt. Saada kiri aadressile Joonas@okcomposter.com ja kirja sisuks pane järgmised andmed:

Võistkonna nimi:
Võistkonna liikmete nimed koos perekonnanimega:
Võistkonna automark:
Auto väljalaskeaasta:
Auto reg. number:
Kontakttelefon:
E-mail:

Vabu kohti on veel küll. Kui sul ei ole vastava aasta autot, siis võid sõita kaasa ka uuema autoga, aga väljaspool arvestust.

Joonas
Peakorraldaja
Sai üritusel osaletud. Kiitus korraldatele!
Meie ekipaaþil oli põnev, minule meeldis väga, hoolimata sellest et me vahepeal kohe üldse ei osanud...
Teised autos vahepeal porisesid veidi, kuid pärastpoole saime hoo sisse ning kokkuvõttes oli väga lahe.
Sellel üritusel hea tulemuse saavutamiseks peab parasjagu nutikas olema...

(20-03-2010, 02:33 AM)kalacompany Kirjutas: [ -> ]Parimat ,robile , denissile ja koikidele kes osalevad yritustel fotokatega ja kaugelt jattes oma auto parklasse...

Pagan kalacompany sõnus ära...tahtsin ürituse käigust ka fotoülevaate teha, kuid akud said kohe esimeses punktis tühjaks.

Panin väikese kirjelduse üles ka volgalehele:
LINK

Tore üritus oli, sobival ajal, sobiva pikkusega ning päris põnev. Meie ekipaaz osales esimest korda ning veidi raske alguse järel saime hoo sisse. Ei osanud me seekord legendi deðifreerida, nii et mõnigi punkt jäi võtmata, kuid ürituse lõpupoole hakkas sujuma.
Minule meeldis see vihjetega punktide otsimine ning seda väärtuslikumana saavutus tundus, mida keerukam oli küsimus. Loomulikult tegi arusaamatu küsimus veidi tuska, kuid kokkuvõttes oli väga tore. Plaanin kindlasti ka järgmine kord osaleda. Kuuldavsti pidi toimuma juulikuu keskel.
Osalejaid oli umbes 17, täpset arvu ei tea. Kõige rohkem oli kohal lada'sid, lisaks siis mossed, porsche, audi jt. Oleks rohkem masinaid siis saanuks neid teepeal vast tihemini kohata. Päris huvitav oli, kui jälle mosse kollased tuled tahavaatepeeglist vilksatasid.

Tegemist oli ühisstardiga orienteerumisega, kus iga viie punkti läbimise järel sõideti stardipaigast läbi.tekkisin niiöelda ringid. Mõni ring läks meil siis paremini, mõni mitte.


Tahtsin meie marsruudi üles ka võtta, kuid peale paari foto tegemist arvas aparaat, et patareid võiks ikka vahetada ka. Siin siis meie marsruudi esiment punkt PUU, hobusejalutuskoha vastas....
[Pilt: Retro_II_2010_v_01.JPG][Pilt: Retro_II_2010_v_02.JPG]

[Pilt: Retro_II_2010_v_03.JPG][Pilt: Retro_II_2010_v_04.JPG]

Soovitan järgmisel korral teistelgi osaleda, ürituse meeleolu ja adrenaliinitulv on vägev.küll peab aga toonitama, et punktide leidmiseks ei piisanud vaid "kontakt" kataloogist. Nutikamad olevat ka netist ja infotelefonilt vihjeid saanud.
Tere

Tänan kõiki osalejaid ja jagan omapoolset infot:

Kokku oli stardis 20 ekipaazi ja umbes 90 inimest.
Kogu raja läbis määruste päraselt 12 võistkonda. Ülejäänud 8-l võistkonnal jäi vähemalt 1 punkt leidmata.

Kontakt oli tõesti osade punktide leidmisel pigem kahjuks. Kaart ei klappinud mõnes kohas kohe kuidagi.

Tore oli vaadata kuidas võistluse liider iga ringi lõpus vahetus. Sellise võistlusformaadi eelis ongi see, et sa ei tea enda kohta enne lõppu. Nagu tuli välja jõudis esikolmik finishisse vähem kui 2 minuti sees. Nt esimeseks tulnud võistkond oli peale esimest ringi meie arvestuste järgi 11, teise ringi lõpuks oli 7, kolmanda ringi lõpuks 5 ja viimase ringiga tõusis liidriks.

Nüüd võtame selle üritusega natuke puhkust ja plaan on uuesti üritust korrata juuli kuus. Täpse kuupäeva anname varakult teada.

Veelkord tänan kõiki osalejaid, sest ilma teieta ei oleks see võistlus selline olnud.

Tulemused:

Etapiaegade kaupa: http://www.okcomposter.com/public/2010/15_05/splits.htm

Lõplikud tulemused ja kohad:
http://www.okcomposter.com/public/2010/1...emused.htm

Stardis tehtud pildid lisan ka õigepea

Kaunist kevadet ja parimat soovides

Joonas Väärtnõu
Composter Seiklused
5226895
Tere

Kõik võistkonnad, kes te tegite sellel üritusel pilte(eriti rajapeal), palun saate need mulle ka. Tahaks galeriise ülesse panna, aga endal on vaid stardialast pilte.

Samuti võite saata lingi oma galeriist mailile: Joonas@okcomposter.com

Tänades

Joonas