automoto.ee foorumid

Täisversioon: Küsimused Dnepri kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem siis selles, et uued Dnepri puksid jäävad vanadega võrreldes raamist liiga eemale. Kui pukside peal seibe pingutada lähevad need lõpuks kõveraks. Mida sellisel puhul teha, või on see uute pukside puhul normaalne?[attachment=33020]
minu dnepri raamil on tagakiige koonuslaagritel. sul ilmselt mingi teine variant. kui muidu uus ja vana puks samasuured (diameeter/kõrgus), siis ei lähe uus ilmselt piisavalt libedalt sisse ning poldiga keerates pressib tihendi veelgi laiemale. selle vastu aitab ilmselt see, kui uue puksi mingi neutraalse (õli võib puksi kahjustada) määrdega kokku teed ning üritad ta korralikult pessa nüpeldada enne poltidega pingutamist. vedelseep peaks asja kenasti ära ajama.
Oled kindel, et sul õiged puksid on? Mingid vene auto (Niva, UAZ vms) puksid pidid sinna ka peaaegu sobima, aga pidid just veidi "paksemad" olema. Võibolla oled kogemata need saanud? Ehkki ka õiges mõõdus puksidega läheb kiik suht tihedalt alla.

Kui ikka kuidagi ei taha mahtuda, siis võid ju proovida puksi õhemaks viilida nt raspliga...
Proovisin uuesti ja tundus, et seekord tõmbas puks rohkem kokku. Viga oli siis ilmselt liiga väheses määrdes puksi ja raami vahel. Ohtralt teh. vaseliini aitas. Tänud vastajatele.Smile
Ostsin oma k-750nele kurtna laadalt uued puksid,proovisin külge panna ja raami sisse lähvad üsna lohkalt ja ka kiige sõrm ka üsna lovkalt puksi augus.Selliselt neid alla küll panna ei saa.Ilmselt tuleb kiige sõrme ümber keerata 1-2 mm plekist puks.