automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mopeedi tuled vaja käima saada, otsin elektroonikut!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Riga 4 sai hiljuti restaureeritud ja uus hiina mootor peale pandud. Ainus mis tegemata on jäänud, on tuled - need ei põle. Otsin elektroonikut või tehnikut, kes tuled tööle paneks, vahet pole kas ledid, halogeenid, hõõglambid, prozektor vms, akuga või süütepooli mähkimisega. Peaasi, et midagi näitaks ja teed valgustaks. Andke märku, kui asja tunnete või oskate kedagi soovitada. Mopeedi võin kohale tuua, kui tehnik asub Harjumaal. Midagi saan töö eest maksta ka.
Asjaga kiire.

Toomas
50 42 878

Pilt mopeedist siin
[Pilt: 100_4832.jpg]
Masin on sul uhke, kuid tulesid kahjuks selle mootori pealt võtta ei saa. Hiina omadel lihtsalt polegi tulesid ette nähtud. Oleks Gauja või mingi muu abimootoriga jalgratas, siis saaks panna ka dünamo, kuid sellel mudelil on pole dünamo kinnitamise kohta. Ainus asi, mis soovitan, on LED- tuled aku pealt, näiteks: http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=ACLL06W
Värvus on valge, töötab 12V peal, võimsus jääb napilt alla 1W.
Aku: http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=BAT-LEAD-03
Oled huvitatud?
Kuna mootor pole originaal, siis originaali vast päris taga ei aeta. Võib ju kasvõi keti pingutusrulli asemele panna ketiratta ja dünamo.
Juhtusin nägema võrri hiina mootor, meestejalgrattaraam, mopeedi .Omanikul oli laternas led pirn mis põles patareitoitel ja valgustas piisavalt hästi ka pidi voolutarve väike ja töökindlus hea olema.Ei mäleta kuhu olid peidetud patareid kas tulekorpuses või mujal kuid Riga4-l sellega probleeme olla ei tohiks, seal piisavalt vaba ruumi raamis nii sadula kui pakiraami all.Lihtne toimiv lahendus.
Ilus masin. Mis mootor see muidu on ja kuidas ta veab Riga 4-ja. Kust selliseid mootoreid saab ja kas paigaldamine on väga tülikas?

Lugupidamisega,

Joonas
Mootor on vene kloon hiinas toodetud.Osta saab neid Saku Sääruklubist ,seal kus see Riga 4 ka taastati..
Kontakt andmed.
www.sakusaaruklubi.ee