automoto.ee foorumid

Täisversioon: Druzba mootor raamile.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, olen siis siin jäginud põhiliselt kõiki teemasid selle kohta, aga vastust pole ikka veel oma küsimusele saanud. Tahaks panna Druzba mootorit raamile, (ei tea täpselt enam mis raam on, pole kaua selle poolegi vaadanud Big Grin). nüüd siis asja juurde. Kõik asjad mida vaja oleks et ehitada on olemas. ainult et tahaks teada, kas nii on võimalik ehitada, et paned lihtsalt omatehtud kinnitustega mootori raamile, keevitad väikse hammasratta külge, ühendad seal kõik ära ja sõidab? kõik mis teate, on väga teretulnud.
olen ka kuulnud, et reduktori peab teist pidi panema, muidu liigub tagurpidi.
On see väga raske? Big Grin

EDIT: vastake ikka ka, muidu pole mingit abi Sad
Kas tahad ka puid saagida, soovitaks nagu uuemat saagi?
ei, kui sa mu mõttest täpselt aru ei saanud siis tahaksin ehitada kaherattalist Smile ja küsimus on et kas lihtsalt nii on võimalik, et reduktor teistpidi, hammakas sinna külge, siis muu pudi-padi ka ja töötab?
Hea mõte ja see etapp tuleb noormehel läbi käia! Druzbasid- Uraale veel on saada. Keeruline pealepanek pole sest poisid said sellega ise hakkama. Igasugu pillitamist ja krossi kannatas,sest 90 ccm ja sundjahutus. Ka ärakaduma kippuva starteri pobleem lahendati kuidagi (vändates-joostes tsentrifugaalsiduriga käima ei saa, kui seda just kinni ei kiiluta. Aga siis kanna seljas kui pena otsas). Nüüd autor aastaid Iirimaal tööl ja ratas ei tea kus. Kui huvi, proovi ehitamise üksikasju saada: Sulev81 ät hotmail.com . Eesnimi võis ka väikse tähega olla.
Võid ka enda msni jätta, äkki oskad ka aidata?