automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa vahesein
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
küsimus selline et millega jawadel tihendati vaheseina mis käib ülevalt sisse kui karteri pooled juba koos mul läheb ta sinna suht lobedalt ja kas see võib olla ka mingit moodi põhjuseks et ei tekita korralikku vaakumit tõmbab nt teisest pütast lisa õhku vms ??
Ma arvan, et kui sa selle sinna silikooniga paned ei ole hullu. Või osta uus.
et järelikult on vaja see vahesein tihendada aga mis kasu mul on uuest vana ei tohiks kuluda ju ?? ja selle vaheseina sees on tühimik kas niisama tuimalt silikoniga see sinna toppida pisut robustne pole ? ja kui sealt vahelt hakkab silikoni karteris oleva kütte sisse rebima siis on muret ju palju rohkem ootaks veel häid ideid
Vot seda silikooni sa ei panegi nii palju, piisab, kui õrn kiht ja üleliigse eemaldad. Muidugi on ka spets liimid (Vanasti pandi bakeliitlakki).
(29-05-2010, 18:51 PM)roosakummik Kirjutas: [ -> ]Ma arvan, et kui sa selle sinna silikooniga paned ei ole hullu. Või osta uus.

Igasugune uus sinna ei sobi, sest see klots on koos karteriga töödeldud ja omab sama numbrit mis mootoril.Liikumast hoiavad seda silindrid, kuid 2 silindri
vahelt õhu lekke vastu võiks tihendada millegagi.
Originaalis pingutatakse see vahetükk poldiga, mingit eraldi tihendusmaterjali ette nähtud ei ole. Mis olukord teemaalgataja tsikli karteris valitseb ei oska kahjuks arvata.
kui vahesein pingutatakse poldiga siis peaks olema vaheseina enda küljes ka mingisugune kinnitus keere vms aga polt läheb sealt peaaegu seinu puutunatta läbi ja kinnitub karterite vahel olevasse neljakandilisse mutrisse kas see peaks karterit nii palju venitama et poob selle seina kinni ??
Nii see on.