automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jäme küünal
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sai siis ostetud d5 mootori tarbeks vanemat tüüpi pealt lame silinder. Iseenesest väga korralik, kriipse ja roostet äärmiselt vähe, kuid üllatus-üllatus, sellele tavalised 14 mm keermega küünlad ei sobi. Mõõtsin siis augu ära sain 16,5 mm, st sinna lähevad pealt mõõtes 18 mm keermega küünlad. Kuigi silinder tundub pealt täiesti originaalne, arvan ma, et auk on siiski jämedamaks puuritud. Seega küsimus laiale ringile, et kas taolise keermeläbimõõduga küünlaid on tänapäeval veel saada või on sellele silindrile mõtekam paigaldada mingi puksilaadne moodustis?
On ikka saada. Vähegi keskmisest autopoest.
(31-05-2010, 22:50 PM)Sojourner Kirjutas: [ -> ]Sai siis ostetud d5 mootori tarbeks vanemat tüüpi pealt lame silinder. Iseenesest väga korralik, kriipse ja roostet äärmiselt vähe, kuid üllatus-üllatus, sellele tavalised 14 mm keermega küünlad ei sobi. Mõõtsin siis augu ära sain 16,5 mm, st sinna lähevad pealt mõõtes 18 mm keermega küünlad. Kuigi silinder tundub pealt täiesti originaalne, arvan ma, et auk on siiski jämedamaks puuritud. Seega küsimus laiale ringile, et kas taolise keermeläbimõõduga küünlaid on tänapäeval veel saada või on sellele silindrile mõtekam paigaldada mingi puksilaadne moodustis?

Jämedaa keermega küünlad olid omalajal gaz 51 ju kasutati sellel võrril ka neid , ise ostsin tagadi laadalt peotäie täiesti uusi .
poest saad samuti fordidel on sama keere .