automoto.ee foorumid

Täisversioon: mis rattaga tegu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tunneks huvi rattamargi vastu.Hammasratas 60-ne.hambaga
http://album.ee/node/22983945/50215135
Mina tunneks ka huvi, vahva ratas !
Mõned märgid nagu viitaksid 20-ndate lõpu Opelile aga ei pruugi üldse olla. Kas sildile/pildile võiks olla kirjutatud Sport ? Opel üldiselt vist eeldaks metallsilti ? Kas lenksupöörde pidur on, ei näe, kõik raami pildid vasakust küljest...
(07-06-2010, 10:50 AM)kass Kirjutas: [ -> ]Mina tunneks ka huvi, vahva ratas !
Mõned märgid nagu viitaksid 20-ndate lõpu Opelile aga ei pruugi üldse olla. Kas sildile/pildile võiks olla kirjutatud Sport ? Opel üldiselt vist eeldaks metallsilti ? Kas lenksupöörde pidur on, ei näe, kõik raami pildid vasakust küljest...
lenksupöörde pidurit ei ole
Kahvel, ketiratas ja raaminr sobiksid Opeliga. Lenksupöörde pidur ei olnud vähemalt osadel 20-ndate Opelitel nn. "saksa tavaline" mutriga pingutatav lintpidur vaid käis kahvlimutri alla eraldi "värk" nagu mõnedel inglastel. Huvitav on metallsildi puudumine - kui saan õigesti aru ?
Kangesti palju ühiseid tunnuseid selle jalgrattaga,hammasratas sarnane,tagumise poripleki alumine kinnitus sama (lihtsalt plekist konks ümber raami).Kuigi olen püüdnud ratta nimetust teada saada,pole seda mitte juhtunud.
http://forum.automoto.ee/showthread.php?...ht=matador
Pagan, tegin valesse teemasse postituse, panen siia ka ...

Lgp. Rattarummule - ilmselt vähe oled püüdnud ! Smile Kindlasti oleks abi detailsematest piltidest kui ksf! Romka omal ajal pani, kas tulemuseni viiks, seda muidugi ei tea. Mis rattad, mis raami nr. jne.
Nagu siin kirjutasin alles eile, olen nüüd näinud ka Opeli rattal sellist kolmnurkse avaga lambikandurit (kuigi ava võis ka teistpidi olla?). On mu "erakogus" Smile ka 28 aasta naiste Opel, mittekomplektne. Sinu rattal jällegi see sildiaukude paigutus tekitab küsimusi ja Opelile eriti ei istu.
Tagaporilaua alumine kinnitus vedruplekist "haagiga" oli 20-ndatel saksa ratastel mitmel pool kasutusel...jne.
Tihtipeale on selliseid teemasid, et "ilgelt ja õudselt" hädasti oleks vaja teada ratta marki, pannakse paar üldpilti ja siis realiseeritakse kuhugi ja on kogu moos. Sad (ei pea konkreetselt kedagi silmas! Smile aga juhtumeid esineb! Toungue )

[Pilt: jg19w5.jpg]
[Pilt: 16c88yv.jpg]
[Pilt: jjoiuo.jpg]
[Pilt: 10ofxw2.jpg]
[Pilt: 2v1lsvr.jpg]
[Pilt: 2r2nnnl.jpg]
[Pilt: 28j8j9i.jpg]
[Pilt: 34snexi.jpg]
Raami nr. 177xxxx
Sildi aukude vahe 75 mm.
Taga "Torpedo Weltmeister "1929 a. vbla algupärane.
Ees "Pränafa" kolme mikihiirega rumm. Pöid asendatud.
Arvan, et tegu "Opel Standardiga"?