automoto.ee foorumid

Täisversioon: Abi haagise rentimisel! KIIRE
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Oleks homme vaja leida sobiv rendihaagis.Pakkuvaid firmasid on palju aga internetist ei leidnud ühtegi sellist varianti.
Ühesõnaga soov oleks Tartumaalt ära tuua Muravei. Tallinnast võiks ju haagise võtta aga siis mõttetu sõit tühja käruga. Kas on kellegil kogemusi,et kas on võimalusi võtta haagis tartust ja pärast tallinnasse jätta?
Ehk on keegi ka sellise variandiga kokku puutunud.

Tänan ette.
Haagise rent on üllatavalt mõistliku hinnaga, nii et kokkuhoid ühe otsa pealt tühja käruga sõitmisel on peaaegu olematu. Rendi aja korrutamisel kahega lisandub arvele enamasti umbes 25.-, tühja käruga sõites pole karta ka tohutut küttekulu tõusu. Mina ei näe mingit mõtet ühtegi erilist logistilist süsteemi välja nuputada.
Tühja käruga sõidu korral võta esi ja tagaluuk ära ja tõsta kasvõi pakiruumi või pane koormarihmaga käru peale kinni. Ilma luukideta on kütusekulu oluliselt väiksem, kuna tuuletakistus väiksem. Järgiproovitud variant
Minu mäletamist mööda tegeles mingil ajal "LukOil" sellise kärurendiga, said ühe linna teenindusjaamast rentida ja pärast teise linna teenindusjaama üle anda! Aga see pidi olema 5 - 6 aastat tagasi.
Praegu ei saa kindel olla, mul nüüd endal käru ja tahaks temaga ikka algpunktis kokku ssada...
Aga helistada-küsida ju võid ikka!
Tallinnas, Nõmmel Nurme tänaval selline härrasmees nagu Aare Vasari.
Temal ja ta pojal oü-d mis tegelevad haagiste rendiga.Haagiste valik päris lai.Hinna sees on vajadusel ka koormakinnitusvahendid.Päev 200 eek-i
29.mail tõin tema käruga (kasti pikkus 3,5 m.)Võrumaalt Rõugest palke.Vedavaks autoks Ford Mondeo (99) 1,8 td.Palgid olid 4,2m pikad ja neid oli 14 tk. Mina küll ei viitsinud tühjalt sinna sõites esi ja taga portet maha võtta.Kütusekulul tühjalt minnes polnud eriti sittagi vahet.Ka koormaga tulles oli kulu vägagi mõistlik.u.8-8,5 liitrit 100 kohta.Ja sõitsin kogu aeg lubatud maksimumiga või veidi üle.
Hr.Vasari tel on 50 62 680
Tervitades,
Flanagan
Tervitades
Helistasin ja uurisin erinevatest bensukatest, mis haagiste rentimisega tegelevad. Sellist võimalust ei pakuta. Aga pole hullu.
muravei mahub kaubikusse , mina küll hetkel tartuvahet ei sõida aga keegi kindlasti. Seega hõika maha,et vaja tartust tallinna tuua äkki mõni vanatehnika sõber aitab...
Sellise rendiga peaks tegelema CRAMO tööriistarent.
Tallinnas rendib haagiseid näiteks Õismäe Lukoil, 150kr/3h

asub Õismäe tee 155 A
Asi korras-Muravei kodus.